Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ υιοθετούν κοριτσάκι από τη Συρία

24 Σεπτεμβρίου, 2015 4:14 ΠΜ
More videos

Τρια ορφανά από τη Συρία ήθελε να υιοθετήσει η Α.Τζολί, αλλά ο Μ. Πιτ είπε όχι. Ετσι, σύμφωνα με την Daily Mail τα έξι παιδιά τους θα υποδεχτούν ένα νέο αδερφάκι.

Ενα ορφανό από τη Συρία θα είναι το έβδομο παιδί της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ σύμφωνα με την Daily Mail. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 39 χρονη ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, έχει συναντήσει ήδη τρια αγόρια από τη Συρία.

angelina2-634x426

Ως γνωστόν σε όλο τον κόσμο οι Πιτ και Τζολί – γνωστοί και ως Μπραντζελίνα – έχουν ήδη έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντζελίνα Τζολί ήθελε να υιοθετήσει τρία παιδιά από τη Συρία αλλά συνάντησε την αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος της είπε ότι θα ήταν δύσκολο για τα 6 παιδιά τους να προσαρμοστούν με άλλες 3 νέες «αφίξεις» στην οικογένεια. «Η Αντζελίνα ήθελε να υιοθετήσει τρία παιδιά αλλά όταν πήγε στις ΗΠΑ και ενημέρωσε τον Μπραντ της είπε ξεκάθαρα “όχι”», ανέφερε φιλική τους πηγή στο RadarOnline.

«Να πάνε από τα έξι παιδιά στα εννέα ήταν πάρα πολύ αλλά ο Μπραντ είχε έννοια για το τι επίδραση θα έχει στα άλλα παιδιά. Η Ατζελίνα δεν έκανε καυγά. ΄Ηξερε ότι δεν θα έβγαζε τίποτα. Και συμβιβάστηκαν στο να υιοθετήσουν ένα».

angelina3-634x426

Στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της, η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει 6 επισκέψεις στη προσφυγικούς καταυλισμούς στη Συρία. Προσφάτως, ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ αρνήθηκε ότι το ζευγάρι έχει σκοπό να προσθέσει ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ανθρωπος του φιλικού τους κύκλου, όμως, ανέφερε στην The Express αναφέρουν ότι η οικογένεια θα μεγαλώσει κατά 1 ακόμα μέλος το καλοκαίρι του 2015.

Το λιγότερο 70.000 παιδιά έχουν χάσει τους πατεράδες τους και άλλα 3.700 έχουν χάσει και τους δυο τους γονείς, είτε σκοτώθηκαν, είτε πετάχτηκαν στη φυλακή.

Πηγή: dailymail.co.uk