Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΆντζελα Γκερέκου: Μίλησε για το αδιέξοδό της - «Πήγα στον ψυχίατρο μετά...

Άντζελα Γκερέκου: Μίλησε για το αδιέξοδό της – «Πήγα στον ψυχίατρο μετά το θάνατο του Τόλη»

Σα βόμβα «έσκασε» πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού, το οποίο αναφέρει πως η Άντζελα Γκερέκου πήγε σε ψυχίατρο μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς βρισκόταν σε αδιέξοδο.

Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes», η γνωστή ηθοποιός απευθύνθηκε σε ψυχίατρο μετά το θάνατο του αγαπημένου της, καθώς το ήταν μεγάλο το φορτίο που σήκωνε.

Το ρεπορτάζ δεν γνωρίζουμε αν ευσταθεί, πάντως η Άντζελα Γκερέκου δεν το έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής.

Δείτε τη φωτογραφία

37e3af yes

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

«Έχω έρθει κοντά στην…» – Σοκάρει η Άντζελα Γκερέκου δύο χρόνια μετά το θάνατου του Τόλη Βοσκόπουλου (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Άντζελα Γκερέκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πώς γνώμονας για τη ζωή της είναι η αγάπη και η δύναμη πώς όλα θα γίνουν! Παράληλα, σα βόμβα «έσκασε» η είδηση ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε στην Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους 4.000.000 ευρώ μέσω της διαθήκης του

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να θεωρεί πιο σημαντική αξία στη ζωή τις ανθρώπινες σχέσεις. Τη μεταξύ μας στήριξη και την αγάπη που μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. Ανεξαρτήτως των επιλογών που κάνεις να έχεις αυτή την αξία. Να εξελίσσεσαι μέσα από την πεποίθηση ότι με αγάπη, με ενσυναίσθηση και την ενδυνάμωση των ανθρώπινων σχέσεων, να είναι η συγκολλητική αξία.

Είναι στιγμές που λυγίζω αλλά έχω σηκωθεί πάλι πάνω, έχω σηκώσει μανίκια και έχω πει “όχι”. Δεν υπάρχει στη ζωή αρχή και τέλος αλλά η αγάπη για τη ζωή. Μου έχουν συμβεί δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Επιστρατεύεις το κέντρο σου. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να δουλεύω τον εσωτερικό μου κόσμο. Αυτό μου δίνει την σταθερότητα! Να μπορώ να μετατρέψω το “κακό” σε καλό.

Στην κόρη μου της λέω να αγαπάει τον εαυτό της. Να νιώθει πώς ό,τι και να της πουν ή επίκριση ή θαυμασμός, να ξέρει και να έχει ανακαλύψει ποια είναι. Να έχει μια σταθερή δυναμική μέσα της! Για κάθε παιδί είναι σημαντικό να έχει τον δικό του εσωτερικό κέντρο και αυτοπεποίθηση. Να μην εξαρτάται από οποιαδήποτε άλλη δύναμη έξω.

Ήμουν πάντα ανήσυχη, ήταν η ιδιοσυγκρασία μου. Ήθελα να ανακαλύψω, να φύγω, να πετάξω, να πάω τον γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό. Αλλά αισθανόμουν ότι είχα πάντα ένα καταφύγιο, να γυρίσω, να πάρω δύναμη και να φύγω. Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια ψυχοθεραπείας και ανάλυσης. Ήθελα να ψάξω τον εαυτό μου και έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Έχω έρθει κοντά και με την πίστη. Είχε να κάνει με την ανάγκη μου να βρω απαντήσεις».


Τα πιο σημαντικά