Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΆντζελα Γκερέκου: «Η κόρη μου, μού απαγορεύει να μιλάω για εκείνη»

Άντζελα Γκερέκου: «Η κόρη μου, μού απαγορεύει να μιλάω για εκείνη»

Την Άντζελα Γκερέκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και ο δημοσιογράφος Άρτ Αντιμιάν στην AXDW και μίλησε για την εμπειρία της από τη “Γη της Ελιάς”, τη σκηνή στο τέλος της προηγούμενης σεζόν που την είδαμε να συγκινείται με τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και την κόρη της Μαρία.

«Η Γη της Ελιάς είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα στήριγμα ψυχολογικό για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους. Το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά. Η Αθηνά είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα που κουβαλά τα τραύματά της αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σηκώνεται όταν πέφτει, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στη ζωή μας» ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

«Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό, ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου» είπε για την σκηνή που έγινε Viral στο τέλος της προηγούμενη σεζόν.

Όσο για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά