Άντζελα Γκερέκου – Έβγαλε τα μαύρα ρούχα μετά το μνημόσυνο του Βοσκόπουλου – Το σχόλιο διαδικτυακής φίλης 

1 Αυγούστου, 2022 8:50 ΜΜ
More videos

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την αλλαγή στην εμφάνισή της, λίγες μέρες μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς η Άντζελα Γκερέκου αποχωρίστηκε τα μαύρα ρούχα.

Πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου είχε βρεθεί στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την δύσκολη περίοδο της ζωής της, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Με την βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας, προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά», είχε αναφέρει η Άντζελα Γκερέκου.

Μία διαδικτυακή της φίλη σχολίασε ότι πέταξε τα μαύρα γράφοντάς της: «Αχ τι ωραία που σε βλέπω με χρώμα διαφορετικό από μαύρο. Καταλαβαίνω πως στη χώρα μας, ίσως και αλλού το μαύρο δείχνει το πένθος μας όμως αυτό είμαι μόνο στη ψυχή μας. Ο μπαμπάς μου μας επέβαλλε να μη βάλουμε μαύρα για το θάνατο του τον οποίο ήξερε ότι πλησιάζει(πόσο σκληρό ε;).

Η μαμά μου φόρεσε 40 μέρες και μετά μόνο κουδούνια δε της κρέμασαν το ‘99 στην πόλη των Σερρών (όχι σε κανένα χωριό) λέγοντας β χήρα έβαλε άσπρα.

Αυτή η γυναίκα που παρότι χήρεψε 50 ετών κ δεν έβαλε μαύρα, τίμησε κ τιμάει ως σήμερα τον άνθρωπο της περισσότερο από τον καθένα».

Με εκείνη να απαντάει: «Η καθεμιά μας έχει το δικό της τρόπο να πενθεί. Σημασία έχει πως νοιώθεις μέσα σου αλλά κ πως θέλεις εσύ να το εκφράσεις .Κ εγώ για να είμαι ειλικρινής το ήθελα».