Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΆντζελα Δημητρίου: Ο λóγος που δεν πήγε ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης...

Άντζελα Δημητρίου: Ο λóγος που δεν πήγε ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης στην κηδεία της μητέρας της

Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε χθες σε κλίμα οδύνης την μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών. Στο πλευρό της βρισκόταν κάθε λεπτό η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με την οποία κατάφεραν να συμφιλιωθούν μετά την τραγική απώλεια.

«Η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της από τα sites. Τηλεφώνησε αμέσως σε οικογενειακό πρόσωπο και ρώτησε αν αληθεύουν αυτά που γράφονται. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σπίτι της Άντζελας οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών για να κάνουν τα δέοντα και να ετοιμάσουν την κηδεία. Η Όλγα τα βρήκε με την Άντζελα μέσα σε δευτερόλεπτα. Ανέβηκε στο σπίτι της και παρηγορούσε η μία την άλλη για την απώλειά τους. Συναντήθηκαν πολλές φορές μέχρι την κηδεία και ήταν ενωμένες.

Δείτε το βίντεοΜετά την κηδεία έγινε καφές και γεύμα σε στενό φιλικό περιβάλλον. Η Άντζελα ήταν συνεχώς με την Όλγα. Όσα έγιναν τα έλυσαν αυτόματα και με αγάπη. Έρχεται μια στιγμή που όλα αυτά ξεχνιούνται» αναφέρει το στενό περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη στην εκπομπή «Γεια Σου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία γιατί έπρεπε να κρατήσει την κόρη του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία:

dsc 3441

dsc 3448

dsc 3459

dsc 3461

dsc 3465

dsc 3467

dsc 3468

dsc 3475

dsc 3478

dsc 3479

dsc 3481

dsc 3485

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Τα πιο σημαντικά