Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
διάφοραΆντζελα Δημητρίου: «Δεν ντρέπομαι για την ηλικία μου. Είμαι 67 χρονών, κάνω...

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν ντρέπομαι για την ηλικία μου. Είμαι 67 χρονών, κάνω πλαστικές και δεν μου φαίνεται»

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλα και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ηλικία της, τον κύκλος της ως γυναίκα αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στην ζωή της και έχει έτσι καταφέρει να κρύψει την ηλικία της.

Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις. Η Άντζελα Δημητρίου προτιμάει να είναι μόνη της, χωρίς σύντροφο Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου για την προσωπική της ζωή

Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα».

Όσον αφορά τα χρήματα που έχει βγάλει, η Άντζελα Δημητρίου επεσήμανε «πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

Άντζελα Δημητρίου: “Δεν ντρέπομαι για την ηλικία μου. Είμαι 67 χρονών, κάνω πλαστικές και δεν μου φαίνεται”
Οι πλαστικές επεμβάσεις της Άντζελας Δημητρίου σχετικά με τον χρόνο, σημείωσε «με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα. Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω».

Τα πιο σημαντικά