Η Άντζελα Δημητρίου ανεβάζει τη ζωή της στο θέατρο

Απρίλιος 28, 2017 5:43 ΜΜ
More videos

Η «Λαίδη» αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει παράσταση με όλα όσα έζησε! Από την πρώτη δουλειά της σε κλωστοϋφαντουργία, μέχρι τους έρωτες, τα παιδιά της και το πάθος για τον τζόγο

«Θα κάνω τη ζωή μου θεατρική παράσταση»: Αυτή την αποκάλυψη-βόμβα έκανε η Αντζελα Δημητρίου στην «Espresso». Η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση ν’ ανέβει στο σανίδι και να υποδυθεί τον εαυτό της (!) μπροστά στα μάτια των θεατών.

«Είμαι σε συζητήσεις με πολύ γνωστό παραγωγό και κάνουμε συσκέψεις επί συσκέψεων προκειμένου ν’ αποφασίσουμε, πρώτα απ’ όλα, τις ηθοποιούς που θα υποδυθούν τη μητέρα μου αλλά και μένα σε νεαρή ηλικία» μας λέει η αγαπημένη Lady του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Αντζελα δεν ανοίγει ακόμη όλα τα χαρτιά της για το πώς θα δομηθεί η παράσταση. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, θα είναι μια παράσταση-υπερπαραγωγή, όπως ακριβώς είναι και η ίδια η ζωή της τραγουδίστριας!

Αλήθειες

«Η Αντζελα έχει σκοπό να κάνει μια παράσταση που θα συζητηθεί και θα εντυπωσιάσει! Θέλει, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη που θα αναλάβουν το συγκεκριμένο εγχείρημα, να ανεβεί ένα θεατρικό έργο το οποίο θα λέει αλήθειες για τη ζωή της. Αλλωστε και εκείνη δεν έκρυψε ποτέ τίποτα» μας λέει πηγή από το περιβάλλον της και προσθέτει:

«Εχει μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της, όταν δούλευε σε γνωστή κλωστοϋφαντουργία, για όλους τους άντρες της ζωής της, με πολλές λεπτομέρειες, για τα παιδιά της, ακόμη και για το πάθος της για τον τζόγο, το οποίο κάποια στιγμή την οδήγησε σε ρήξη με συγγενικά της πρόσωπα και εξαιτίας του οποίου έχασε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό».

Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, θα δούμε μια ενδιαφέρουσα παράσταση τύπου μιούζικαλ, αφού η τραγουδίστρια δεν θα παίζει μόνο, αλλά θα τραγουδάει και τις μεγάλες επιτυχίες της. Να θυμίσουμε ότι η Αντζελα Δημητρίου (το πραγματικό όνομά της είναι Αγγελική Κιουρτσάκη) έχει διακριθεί ως μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες των τελευταίων 50 χρόνων στη χώρα μας.

Εχει πουλήσει πάνω από 4.000.000 δίσκους στο εξωτερικό -κυρίως στην Τουρκία και στις αραβικές χώρες, όπου πολλές δουλειές της έχουν γίνει best seller-, ενώ σε Ελλάδα και Κύπρο οι πωλήσεις των δίσκων της έχουν φτάσει τα 1.600.000 αντίτυπα.

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Λαίδη Αντζελα την περίοδο αυτή τρέχει και δεν φτάνει, αφού, εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις που κάνει ανά την Ελλάδα, ασχολείται με τη νέα της αγάπη, τη δημιουργία κοσμημάτων, τα οποία φέρουν την υπογραφή της.

[espressonews] [nbst]

Ακολουθήστε μας στο facebook: