Άντρες πλήρωναν 3 ευρώ για να κάνουν σεξ με θηλυκό ουρακοτάγκο σε ποpνείο

26 Νοεμβρίου, 201811:44 ΜΜ
More videos

Η ιστορία ενός θηλυκού ουρακοτάγκου που χρησιμοποιούνταν στο εμπόριο του σeξ της Ινδονησίας ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας από τους ανθρώπους που την έσωσαν.

Η Πόνι, ένας θηλυκός ουρακοτάγκος από το νησί Βόρνεο ανακαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2003 σε ένα ποpνείο στην περιοχή Κάρενγκ Πάνγκι.

Η Πόνι ήταν αλυσοδεμένη σε έναν τοίχο και ξαπλωμένη σε ένα στρώμα.

Είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης αποτρόπαια και αδυσώπητα από ντόπιους παραγωγούς φοινικέλαιου που πλήρωναν 3 ευρώ για να κάνουν σeξ μαζί της.

Οι άνθρωποι που την κρατούσαν την είχαν αρπάξει από την μαμά της όταν ήταν μωρό και της φέρονταν εξαιρετικά σκληρά. Την ξύριζαν κάθε 2 μέρες και την ανάγκαζαν να φοράει άρωμα και μακιγιάζ.

Ακόμα την είχαν μάθει να εκτελεί τις σeξουαλικές απαιτήσεις των πελατών της.

“Όταν συνειδητοποίησα ότι την εκπόpνευαν και δεν την είχαν ως κατοικίδιο τρομοκρατήθηκα. Ίσως μέσα στην αφέλειά μου δεν πίστευα ποτέ ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο σε ένα ζώο”, ανέφερε ο Λόουν Ντρόσερ-Νίελσον, μέλος της ομάδας που έσωσε την Πόνι το 2003.

“Οι παραγωγοί πήγαιναν εκεί ειδικά για να κάνουν σeξ με την Πόνι. Θα μπορούσαν να επιλέξουν και άνθρωπο αν ήθελαν αλλά για πολλούς άντρες ήταν μια καινοτομία να κάνουν σeξ με ουρακοτάγκο”, ανέφερε η Μισέλ Ντεσιλέτς, διευθύντρια του ιδρύματος για τους ουρακοτάγκους του Βόρνεο.

“Την χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβα του σeξ. Πρέπει να ήταν 6 ή 7 ετών όταν την σώσαμε αλλά ήταν αιχμάλωτη για πάρα πολύ καιρό”, πρόσθεσε η Μισέλ.

Τελικά, χρειάστηκαν 35 οπλισμένοι αστυνομικοί για να σώσουν την Πόνι και να την απομακρύνουν από το ποpνείο.

“Σιγά σιγά ανάρρωσε και οι άντρες φροντιστές την πλησίαζαν με προσοχή. Δεν φαινόταν να τους φοβάται πια και ήταν χαρούμενη με οποιαδήποτε παρέα είχε”, ανέφερε ο Λόουνς.

Τώρα, η Πόνι είναι καλά και είναι υγιής αφού έχουν περάσει 15 χρόνια από τα βασανιστήριά της.

Τώρα ζει στο κέντρο αποκατάστασης Nyaru Menteng μαζί με άλλους 7 ουρακοτάγκους.

Εξαιτίας της νομοθεσίας της Ινδονησίας οι άνθρωποι που την άρπαξαν και την εκμεταλλεύονταν δεν θα κατηγορηθούν ή θα περάσουν από δίκη.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News