Άντρας ξόδεψε 50.000 ευρώ για να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα και να γίνει εξωγήινος

2 Μαρτίου, 20174:24 ΜΜ
More videos

Αυτός ο άντρας ξόδεψε 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις, για να μοιάσει σε εξωγήινο και σύντομα ενδέχεται να του αφαιρέσουν τα γεννητικά του όργανα.

Ο 22χρονος Βίνι Οχ από το Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, έχει κάνει πάνω από 110 πλαστικές επεμβάσεις για να μεταμορφωθεί σε έναν εξωγήινο χωρίς φύλο.

Ο μακιγιέρ πιστεύει ότι δεν είναι ούτε άντρας ούτε γυναίκα και η ακραία εμφάνισή του είναι ένας καθρέφτης του εσωτερικό του κόσμου.

Ο 22χρονος μακιγιέρ Βίνι Οχ από την Καλιφόρνια, σχεδιάζει να ξοδέψει 160.000 ευρώ για να μοιάσει σε εξωγήινο χωρίς φύλο. Έχει ξοδέψει ήδη 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε εξωγήινο.

Ο Βίνι έκανε 2 ρινοπλαστικές στα 19 και στα 21 για να διορθώσει την μύτη του και έχει υποβληθεί σε πάνω από 90 επεμβάσεις για να μοιάσει σε εξωγήινο.

Ξεκίνησε γεμίζοντας τα χείλη του στα 17 και συνέχισε με 2 ρινοπλαστικές και πολλά εμφυτεύματα στα μάγουλα, στο κόκκαλο του φρυδιού και πολλά άλλα.

Ο 22χρονος που εργάζεται και ως μοντέλο, φοράει μεγάλους και μαύρους φακούς επαφής, νύχια που μοιάζουν με εξωγήινου και ασυνήθιστες βαφές μαλλιών.

“Θέλω να γίνω ένα εξωγήινο ον χωρίς φύλο. Θέλω η εξωτερική μου εμφάνιση να αντανακλά τον εσωτερικό μου κόσμο. Θέλω να είμαι υβρίδιο, ούτε άντρας ούτε γυναίκα. Ήθελα να έχω ουδέτερο φύλο από τα 17 μου. Είχα πάει σε γιατρούς για να δω αν ήταν δυνατόν, αλλά δεν είχα καμία τύχη. Δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι θέλω να γίνω γυναίκα. Θα μπορούσα να ζήσω χωρίς γεννητικά όργανα”, ανέφερε ο Βίνι.

Ο 22χρονος μακιγιέρ πιστεύει ότι δεν είναι ούτε άντρας ούτε γυναίκα και θέλει η εξωτερική του εμφάνιση να αντανακλά αυτό.

Ο 22χρονος που εργάζεται και ως μοντέλο, φοράει μεγάλους και μαύρους φακούς επαφής, νύχια που μοιάζουν με εξωγήινου και ασυνήθιστες βαφές μαλλιών.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορώ να αφαιρέσω τα γεννητικά μου όργανα. Μέχρι τώρα έχω ξοδέψει 50.000 ευρώ για την περιποίηση της επιδερμίδας μου και άλλες πλαστικές επεμβάσεις. Μοιάζω λίγο με Αρειανό, γιατί το κεφάλι μου είναι μεγάλο, δεν έχω φρύδια και έχω συνδεθεί με αυτό”, δήλωσε ο Βίνι.

Ο Βίνι ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις, όταν άρχισε να αισθάνεται περιθωριοποιημένος καθώς μεγάλωνε.

Μιλώντας για την εμφάνισή του αναφέρει: “Μοιάζω λίγο με Αρειανό, γιατί το κεφάλι μου είναι μεγάλο, δεν έχω φρύδια και έχω συνδεθεί με αυτό.”

Η μύτη του Βίνι πριν από την επέμβαση. Έχει κάνει 2 ρινοπλαστικές στην προσπάθειά του να μοιάσει με εξωγήινο.

Όταν βρίσκεται έξω στον κόσμο τραβάει πολύ την προσοχή, κάτι που όπως πιστεύει ο ίδιος οφείλεται στα ασυνήθιστα ρούχα και αξεσουάρ που επιλέγει.

“Με το πέρασμα των χρόνων είδα ότι δεν είμαι ούτε ομοφυλόφιλος, ούτε αμφιφυλόφιλος, ούτε τίποτα από αυτά. Θέλω απλά να είμαι ο εαυτός μου. Το κάνω για να εμπνεύσω τον κόσμο. Θέλω ο κόσμος να σταματήσει να βάζει ταμπέλες στους ανθρώπους ή να τους βάζει σε κουτάκια”, ανέφερε ο ίδιος.

Ο Βίνι θα πάρει μέρος στο ριάλιτι “Plastics of Hollywood”. Εδώ τον βλέπουμε με την παραγωγό Μαρσέλα Ιγκλέσιας.

Εδώ τον βλέπουμε με την παραγωγό Μαρσέλα Ιγκλέσιας και τον Πάτρικ Σίμπσον.

“Δεν μοιάζω αληθινός και οι άνθρωποι το λατρεύουν αυτό. Κάποιοι άνθρωποι λένε ότι θέλουν τα παιδιά τους να μου μοιάσουν και ότι τα παιδιά που αισθάνονται πως δεν ανήκουν κάπου, αντλούν έμπνευση από μένα”, δήλωσε ο Βίνι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News