Άντρας βρίσκει και σώζει σκύλο με ειδικές ανάγκες καθώς κι ο ίδιος βρίσκεται σε ανάλογη θέση!

28 Ιουνίου, 2015 5:22 ΜΜ
More videos

Της Θένιας Παφραλίδου

Αυτή είναι η ιστορία ενός άνδρα που βρήκε τον καλύτερό του φίλο στο πρόσωπο ενός σκύλου που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με αυτόν. Δίνοντας μια ευκαιρία στο σκύλο, οι δυο τους περνάνε τις δυσκολίες της ζωής παρέα, και η εικόνα αυτή είναι ό,τι πιο όμορφο θα δείτε σήμερα.

Ο Chance χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό. Όταν διασώθηκε ήταν τραυματισμένος σωματικά και ψυχικά. Τα πίσω πόδια του είχαν παραλύσει εντελώς. Όταν το νιόπαντρο ζευγάρι γνώρισε τον Chance, τον ερωτεύτηκε. Κι αυτό γιατί ο Michael είναι επίσης παραπληγικός και κινείται αποκλειστικά με το αναπηρικό του καροτσάκι. Ο Michael αισθάνθηκε μια άμεση σύνδεση με τον Chance. Οι δυο τους έγιναν οι καλύτεροι φίλοι και μοιράζονται την αγάπη τους για την περιπέτεια.

«Αυτό που έφερε ο Chance στη ζωή μου είναι η ευτυχία και το κουράγιο να ξέρω πως δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να μην μπορεί να κάνει κάποιος,» λέει ο Michael. «Κατά κάποιο τρόπο, μάλλον, αυτός με προσέχει. Αυτός απλά ξέρει πως δεν έχουμε κανέναν περιορισμό.»

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω. Εμείς πάντως με το ζόρι κρατήσαμε τα δάκρυα μας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το στους φίλους σας!