Άντρας βούτηξε σε ποταμό στην Βραζιλία για να βγάλει την πιο επικίνδυνη selfie

1 Ιουνίου, 2017 6:44 ΠΜ
More videos

Αυτός ο άντρας βούτηξε σε ποταμό του Αμαζονίου για να βγάλει πιθανώς μια από τις πιο επικίνδυνες selfie όλων των εποχών.

Ο κόσμος σήμερα κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος μέσω του διαδικτύου όπως ο συγκεκριμένος άντρας που επέλεξε να ρισκάρει την ίδια του την ζωή για λίγη δημοσιότητα.

Είναι γνωστό ότι μέσα στους ποταμούς του Αμαζονίου ζουν και υπάρχουν μερικά από τα πιο θανατηφόρα πλάσματα στον κόσμο και ελάχιστοι θα τολμούσαν να βουτήξουν και να κολυμπήσουν μέσα σε αυτά.

O 22χρονος Βραζιλιάνος Carlos Adrade είναι ένα από αυτούς τους ελάχιστους. Ο ίδιος βούτηξε στα νερά του Αμαζονίου και έβγαλε selfie με ένα τεράστιο Ανακόντα από πίσω του.

Συγκεκριμένα ο άντρας πήδηξε στα νερά της περιοχής Nhamundá τους Βραζιλίας για να φωτογραφηθεί με το Ανακόντα όπου χαλάρωνε προφανώς μετά από γεύμα.

Ο άντρας δείχνει μηδέν φόβο και χαμογελάει στην κάμερα ενώ από στιγμή σε στιγμή υπάρχει η πιθανότητα το τεράστιο πλάσμα να του επιτεθεί αλλά ευτυχώς γνώριζε ότι ένας μέρος του Ανακόντα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία επιπλέει που αυτό είναι σημάδι ότι έχει τραφεί και έτσι ο νεαρός δεν έγινε το μεσημεριανό του γεύμα.

[uol]

Ακολουθήστε μας στο facebook: