Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
αληθινές καταστάσειςΆντρας συμπεριφερόταν απαίσια σε ραντεβού μέχρι που ένας αστυνομικός άκουσε τη συζήτηση

Άντρας συμπεριφερόταν απαίσια σε ραντεβού μέχρι που ένας αστυνομικός άκουσε τη συζήτηση

Όταν ένας χρήστης του Reddit ρώτησε τις γυναίκες ποια ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχαν με ένα “καλό παιδί”, κάποιος μοιράστηκε την πιο ωραία ιστορία, που δε θα μπορούσε να μας αφήσει με καλύτερη αίσθηση.

Μια κοπέλα είχε βγει ραντεβού σε ένα εστιατόριο με έναν τύπο, που συμπεριφερόταν απαίσια και την απειλούσε. Ευτυχώς, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας είδε όσα συνέβαιναν και αποφάσισε να βάλει ένα τέλος. Τι έκανε; Τον πλησίασε και τον αποτελείωσε, δίνοντάς του μια γεύση δικαιοσύνης με τον καλύτερο τρόπο. Ο νταής κατέληξε σχεδόν να το σκάει από το εστιατόριο και ο αστυνομικός θεωρήθηκε ήρωας.

Όταν ένας χρήστης του Reddit ρώτησε τις γυναίκες ποια ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχαν με ένα “καλό παιδί”, κάποιος μοιράστηκε την καλύτερη ιστορία απ’ όλες.

8559f6b3c9103018474ae6de7c675bb5

shutterstock

Διαβάστε την ιστορία του:

“Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει ποτέ μου. Έχετε ακούσει αυτό που λένε: ‘Κάθε γυναίκα θέλει να είναι μαζί του, κάθε άντρας θέλει να του μοιάσει’; Λοιπόν, εγώ είμαι άντρας και εκείνο το βράδυ πέθαινα να του μοιάσω. 

Ήμουν σε ένα εστιατόριο με την κοπέλα μου και πίσω μας βρίσκονταν δυο παιδιά σε ραντεβού. Δεν πήγαινε καθόλου καλά. Εκείνος ήταν ανατριχιαστικός και έκανε μερικά ανάρμοστα σχόλια, ενώ η κοπέλα δεν ένιωθε καθόλου άνετα.

Εκείνη τέλειωσε το ορεκτικό της πολύ γρήγορα, λογικά για να φύγει από εκεί μέσα μια ώρα αρχύτερα. Εκείνος συνέχισε, κάνοντας σχόλια όπως: ‘Τουλάχιστον ξέρω ότι καταπίνεις’. Δυνατά. Η κοπέλα κοκκίνισε και του είπε πως αυτό που λέει είναι ανάρμοστο. Ο τύπος κούνησε το χέρι του σαν να την έδιωχνε και είπε: ‘Έλα, χαλάρωσε, θα το ανακάλυπτα σε λίγες ώρες έτσι κι αλλιώς’.

Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι του απάντησε, γιατί το είπε ψιθυριστά, αλλά κατάλαβα ότι έβρισε. Εκείνος απάντησε: ‘Γλυκιά μου, εγώ σε έφερα εδώ, ξέρω πού μένεις’. Εκείνη χλόμιασε και δεν είπε τίποτα.

Δεν είμαι από εκείνους που ανακατεύονται σε ξένες υποθέσεις, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να ακούω όλα αυτά. Ήμουν έτοιμος να σηκωθώ. Δεν ήξερα τι θα έκανα, αλλά ήμουν 23, είχα σώμα που μπορούσε να αντεπεξέλθει σε καυγά και πολύ χαρούμενος που μπορούσα να στριμώξω στον τοίχο αυτόν τον τύπο.

Είχα σχεδόν σηκωθεί από την καρέκλα μου, όταν ένιωσα ένα χέρι να ακουμπά τον ώμο μου. Ήταν ένας πολύ γυμνασμένος άντρας, στα 50κάτι του. Μου είπε: “Ηρέμησε παιδί μου, αναλαμβάνω εγώ”. Απόλυτος και με σιγουριά στη φωνή.

Μας προσπέρασε, άρπαξε μια καρέκλα, τη γύρισε ανάποδα και κάθισε στο τραπέζι τους. Τότε έβγαλε την αστυνομική του ταυτότητα και την άφησε στο τραπέζι. Τώρα είναι ο νταής αυτός που έχασε το χρώμα του.”

 

Διάλογος αστυνομικού – νταή:

– Λοιπόν, γιόρταζα ήσυχα και οικογενειακά τα γενέθλια της κόρης μου, μέχρι που άθελά μου άκουσα εσένα να απειλείς τη νεαρή κυρία. Θα σου ήταν εύκολο να εξηγηθείς;

– Εγώ, α, λοιπόν, εμ, βλέπετε…

– Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Βλέπεις, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα του τι γίνεται εδώ πέρα, οπότε είναι στο δικό μου χέρι το αν θα καλέσω μερικούς φίλους μου να σε μαζέψουν ή όχι.

– Ωχ, όχι. Λοιπόν, αυτό…

– Όμως αυτό θα αναστάτωνε το γεύμα όσων βρίσκονται εδώ μέσα. Οπότε τι λες να μου δώσεις την ταυτότητά σου, γιατί δε θα ήθελα να μου το σκάσεις και να βρεις έναν υπάλληλο για να πληρώσεις το λογαριασμό; Θα τον πληρώσεις ολόκληρο, γιατί αυτή η νεαρή κυρία δε θα πρέπει να μείνει νηστική εξαιτίας της δικής σου κακής συμπεριφοράς. Ή μπορούμε να ακολουθήσουμε την πρώτη επιλογή. Σε αφήνω να διαλέξεις.

– Όχι, Όχι! Αυτό είναι μια χαρά!

*Του δίνει την ταυτότητα, σηκώνεται και κατευθύνεται γρήγορα στο ταμείο*

 

Διάλογος αστυνομικού – κοπέλας:

*Ο αστυνομικός σημειώνει τα στοιχεία του τύπου*

– Συγγνώμη για όλο αυτό, δεσποινίς μου. Ελπίζω να μην επεμβαίνω. Φαινόταν απλώς πως χρειαζόσασταν ένα χεράκι. Και μην ανησυχείτε, αν θέλετε να το πάτε παραπέρα, μπορώ να καλέσω κάποιους συναδέλφους να τον μαζέψουν στο δρόμο για το σπίτι. Μπορούμε σίγουρα να κινηθούμε παραπέρα.

– Όχι, σας ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να φύγω εδώ και μισή ώρα, όμως ήρθαμε με το δικό του αυτοκίνητο.

*Εκείνος αλλάζει από ύφος “σκληρού αστυνομικού” σε ύφος “στοργικού πατέρα”, σε χρόνο ντε-τε*

–  Λοιπόν, είμαι εδώ με την κόρη μου. Έχετε σχεδόν την ίδια ηλικία. Θα ήθελες να τελειώσεις το γεύμα σου μαζί μας; Μπορούμε να σε γυρίσουμε εμείς σπίτι αν θέλεις, εκτός κι αν προτιμάς να καλέσεις κάποιον άλλον.

– Αυτό θα ήταν υπέροχο. Σας ευχαριστώ πολύ!

*Ο νταής επιστρέφει*

 

Διάλογος νταή – αστυνομικού:

– Λοιπόν, εμ, πλήρωσα το λογαριασμό. Μπορείτε να μου δώσετε πίσω την ταυτότητά μου;

– Ορίστε. Τώρα έχω τα στοιχεία σου, οπότε σε συμβουλεύω να μην επικοινωνήσεις μαζί της και να μην πλησιάσεις αυτή τη νεαρή κυρία ποτέ ξανά.

– Ναι, ναι, φυσικά. Λυπάμαι πολύ!

 

“Ο τύπος έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το εστιατόριο. Το κορίτσι έκατσε με τον αστυνομικό και την οικογένειά του και μέχρι να φύγουμε εμείς, εκείνοι κάθονταν ακόμη μαζί, μιλώντας και γελώντας για διάφορα θέματα.

Ήταν με διαφορά ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης μιας άσχημης κατάστασης που είδα ποτέ μου. Ποτέ!

Αυτός ο αστυνομικός είναι ο ήρωάς μου!”

 

Η ιστορία του αστυνομικού που έσωσε την κατάσταση, χωρίς κάποιο όφελος, έκανε το γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες τον θεωρούν πια πραγματικό ήρωα.

Τα πιο σημαντικά