Άντρας μέθυσε με τους φίλους του και μετέτρεψε μια τρύπα στην αυλή του σε πισίνα

22 Αυγούστου, 2017 7:07 ΜΜ
More videos

Ένας πατέρας 3 παιδιών κατασκεύασε μια πισίνα 18,5 τ.μ. και σάουνα, στην πίσω του αυλή. Όλα ξεκίνησαν, όταν μέθυσε και έσκαψε μια τρύπα στον κήπο του στις 3 τα ξημερώματα με τους φίλους του “για πλάκα”.

Ο 59χρονος Άντριου Έλερι έπινε με τους φίλους του στο σπίτι, όταν αποφάσισαν να σκάψουν μια γιγάντια τρύπα, για να τρομάξουν τη σύζυγό του, Στέλα, το πρωί.

Αντί να νιώσει ντροπή, συνέχισε την αποστολή του, αφού συνειδητοποίησε ότι οι νυχτερινές του γκάφες μπορεί να υποδήλωναν την υποσυνείδητη επιθυμία του για μια πισίνα.

Ο Άντριου Έλερι έπινε με τους φίλους του στο σπίτι, όταν αποφάσισαν να σκάψουν μια γιγάντια τρύπα.

Κατάφερε να ολοκληρώσει την κατασκευή του μέσα σε μια βδομάδα, χωρίς καθόλου βοήθεια.

Η πισίνα στο σπίτι τους στο Κάρντιφ, βρίσκεται δίπλα στο 14,5 τ.μ. κονσερβατόριό τους.

Εδώ παίζει με την κόρη του, Στέφανι και τον γιο της, στη νέα τους πισίνα.

Εναέρια λήψη της πισίνας τους.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, είχε μια νέα πισίνα στον κήπο του και του κόστισε μόλις 330 ευρώ, ενώ έχει ενσωματώσει και μια σάουνα. Χρησιμοποίησε τούβλα και ξύλα που βρήκε σε κάδους κατασκευών.

Τώρα τα μέλη της οικογένειας έχουν γίνει τοπικές διασημότητες της γειτονιάς και κόσμος έρχεται να δει την πισίνα στο πίσω μέρος του σπιτιού, μαζί με το 14,5 τ.μ. κονσερβατόριό τους.

Ο ίδιος αναφέρει: “Εγώ και οι φίλοι μου περάσαμε μια μεθυσμένη νύχτα και σκάψαμε μια τρύπα στο πίσω μέρος του σπιτιού μου. Υποτίθεται ότι θα πίναμε μόνο λίγες μπύρες. Όταν ξυπνήσαμε το πρωί, δεν ζήτησαν καν συγγνώμη – απλά γελάσαμε και το βρήκαμε ξεκαρδιστικό. Ξύπνησα για να δω τον κήπο μου καλυμμένο με χώμα”.

Ο Άντριου και η Στέλλα κάθονται στα τοιχώματα της πισίνας που κατασκεύασαν στο σπίτι τους στο Κάρντιφ.

Εδώ παίζει με τους εγγονούς του, Ρις και Ίβαν.

Εδώ κολυμπά στην πισίνα που κατασκεύασε μετά από μια μεθυσμένη νύχτα.

Οι εγγονοί του, Ίβαν, Τζέικομπ και Ρις, παίζουν στην πισίνα.

Οι εγγονοί του, Άιζακ και Τζέικομπ, στην πισίνα που τους έκανε “τοπικές διασημότητες”.

Ο Ίβαν, ο Ρις και ο παππούς τους, απολαμβάνουν τη νέα τους πισίνα.

“Έπρεπε να χρησιμοποιήσω μερικά παλιά τούβλα για να χτίσω την πισίνα. Η γυναίκα μου, Στέλλα, πάντως, δεν ήταν χαρούμενη όταν πρωτοείδε την τεράστια τρύπα στον κήπο μας. Κατέβηκε τις σκάλες και με ρώτησε τι είχα κάνει. Στην αρχή απλά μου φώναζε να ξεφορτωθώ τη λάσπη, όμως μετά κατάλαβε τι έκανα στην πραγματικότητα. Πάντα ήθελα μια πισίνα και προφανώς βρισκόταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ήθελα μία εδώ και πολύ καιρό”, αναφέρει.

Δούλευε γρήγορα για να τελειώσει νωρίς και να μην ενοχλήσει περαιτέρω τη γυναίκα του και κατάφερε να ετοιμάσει την πισίνα του σε μόλις μία εβδομάδα, χωρίς καμία βοήθεια.

Στόχος του ήταν να βρει τα πάντα φθηνά, οπότε έκανε περικοπές στα εργατικά και χρησιμοποίησε ανακυκλωμένα τούβλα από κάδους κατασκευών.

Αντί να νιώσει ντροπή, συνέχισε την αποστολή του και κατασκεύασε μια πισίνα.

Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, ο Έλερι είχε μια πισίνα στον κήπο του, που στοίχισε μόλις 330 ευρώ. 

Τώρα ο κόσμος τους επισκέπτεται, για να δει τη νέα τους πισίνα.

Εδώ τον βλέπετε με τη σύζυγό του, που σοκαρίστηκε μόλις είδε τη γιγαντιαία τρύπα στον κήπο της. 

Στόχος του ήταν να βρει τα πάντα φθηνά, οπότε έκανε περικοπές στα εργατικά και χρησιμοποίησε ανακυκλωμένα τούβλα από κάδους κατασκευών. Η πισίνα κατέληξε να έχει μήκος 6 μ. και πλάτος 3 μ. περίπου.

Αναφέρει: “Κυρίως τη δούλευα μόλις γυρνούσα από τη δουλειά και μου πήρε περίπου μία εβδομάδα να την ολοκληρώσω μόνος μου. Βασικά, σκοπεύω να την επεκτείνω κιόλας. Του χρόνου θα βάλω θερμαντήρες και φίλτρα. Είναι όμως δύσκολο να την καθαρίσεις. Συνολικά, η πισίνα μου έχει κοστίσει 330 ευρώ, από την αρχή μέχρι το τέλος. Το τσιμέντο ήταν το ακριβότερο. Προσπάθησα να αγοράσω τα πάντα όσο πιο φθηνά μπορούσα. Αυτό είναι ένα από τα διασκεδαστικά κομμάτια, μάλιστα. Μπορεί να είναι μικρή, αλλά πρέπει να πάθω 7 εγκεφαλικά μέχρι να κολυμπήσω κατά μήκος. Αλλά είναι πολύ καλό για να διατηρηθείς σε φόρμα, αν απλά συνεχίσεις να χτυπάς τα πόδια σου”.

Η πισίνα του έχει τραβήξει την προσοχή της γειτονιάς.

Είναι μόλις 18,5 τ.μ. περίπου, αλλά σκοπεύει να την επεκτείνει.

Λέει, μάλιστα, πως μερικά από τα εγγόνια του έμαθαν να κολυμπούν σε αυτήν ακριβώς την πισίνα.

Τώρα που πλησιάζει το φθινόπωρο, λέει πως δεν θα την καλύψει και αναφέρει πως απολαμβάνει να κάνει τις βουτιές του μετά τη σάουνα.

Η πισίνα που κατασκευάστηκε το 2015, έχει τραβήξει την προσοχή των γειτόνων και εκείνος λατρεύει να τη μοιράζεται με τους φίλους και την οικογένειά του.

Αναφέρει: “Μόνο 3 μένουμε στο σπίτι, οπότε είναι αρκετά μεγάλη. Τα εγγόνια μου λατρεύουν και αυτά να παίζουν εδώ. Εγώ είμαι πάντα στην πισίνα και ο γιος μου επίσης. Έχω 5 εγγόνια και έρχονται εδώ όλη την ώρα. Τα μικρότερα, μάλιστα, έμαθαν να κολυμπούν εδώ – είναι 11, 7 και 5, ενώ τα υπόλοιπα 14 και 4. Μπαίνω συχνά μετά τη δουλειά. Λατρεύω να μπαίνω στη σάουνα και να πηδώ κατευθείαν στην πισίνα για να κρυώσω λίγο. Δε με πειράζει το κρύο – δουλεύω σε εξωτερικούς χώρους όλη μου τη ζωή”.

Έχτισε επίσης μία σάουνα, με τούβλα και ξύλα που βρήκε σε κάδους κατασκευών.

Ξόδεψε 220 ευρώ για ξυλεία και 440 ευρώ για τη θερμάστρα και τη δεξαμενή νερού.

Αναφέρει πως λατρεύει να μπαίνει στη σάουνα και να πηδά κατευθείαν στην πισίνα του.

“Όταν βγαίνω απ’ τη σάουνα και πηδώ κατευθείαν στο κρύο νερό της πισίνας, παίρνω όλα τα οφέλη αυτής της διαδικασίας. Η σάουνά μου μπορεί να χωρέσει άνετα 4 άτομα. Αυτή είναι η περηφάνια μου. Πήρα τα υλικά μου από κάδους κατασκευών και όταν έβλεπα κάτι που μπορούσα να χρησιμοποιήσω, χτυπούσα πόρτες και το ζητούσα. Μετά ξόδεψα 220 ευρώ για την ξυλεία και 440 για τη θερμάστρα και τη δεξαμενή νερού. Ούτε το σπίτι μας είναι μεγάλο -έχει 3 κρεβατοκάμαρες- και είναι πρώην εργατική κατοικία, όμως έχουμε γίνει αρκετά διάσημοι στη γειτονιά. Οι γείτονες και οι φίλοι των εγγονιών μας χτυπούν την πόρτα μας, περιμένοντας να ρίξουν μια ματιά.”

[dailymail]