Άντρας με Tesla αντί να δώσει 20 χιλ. για νέα μπαταρία, το τίναξε με 30 κιλά δυναμίτη

22 Δεκεμβρίου, 20219:51 ΜΜ
More videos

Αντί να δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αλλάξει την μπαταρία του Telsa του, ένας YouTuber από τη Φινλανδία αποφάσισε να του βάλει δυναμίτη και να το ανατινάξει, μαζί με ένα ομοίωμα του Έλον Μασκ μέσα στο όχημα.

Ο διάσημος YouTuber ανέβασε ένα βίντεο σωστή υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ. Ανατίναξε ένα Tesla Model S του 2013, με 30 κιλά δυναμίτη.

«Όταν αγόρασα αυτό το Tesla, τα πρώτα 1.500 χιλιόμετρα τα πήγα χωρίς πρόβλημα. Ήταν ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Μετά άναψαν τα φώτα στο ταμπλό» λέει ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού οχήματος.

«Για σχεδόν έναν μήνα, το αμάξι παρέμεινε στο συνεργείο και τελικά κάποτε με κάλεσαν να μου πουν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Η μόνη επιλογή ήταν να αλλάξουν την μπαταρία» εξήγησε ο άντρας, λέγοντας ότι η αντικατάστασή της θα χρειαζόταν τουλάχιστον 20.000 ευρώ.

Όμως, αντί να ξοδέψει όλα αυτά τα χρήματα για επισκευάσει το όχημα, ο Κατάινεν προτίμησε να το ανατινάξει, μαζί με ένα ομοίωμα του Έλον Μασκ μέσα του, του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μια κούκλα με το πρόσωπο του Έλον Μασκ πετιέται από ένα ελικόπτερο.

«Λοιπόν, εχτές ο Έλον Μασκ μας είπε στο τηλέφωνο ότι, για εμάς, ευχαρίστως θα έκανε μια βόλτα μέσα σ’ αυτό το Tesla» αστειεύεται ένα από τα μέλη της ομάδας του YouTuber.

Κι αφού η ομάδα έβαλε το ομοίωμα του μεγιστάνα μέσα στο Tesla Model S, κρύφτηκε πίσω από μια εγκατάσταση προστασίας και πυροδότησε τον δυναμίτη.

Στο βίντεο η έκρηξη καταγράφεται από πολλές οπτικές γωνίες, αλλά και σε αργή κίνηση.

Μετά το μπαμ, η ομάδα φαίνεται να μαζεύει τα διαλυμένα κομμάτια του Tesla και τα στοιβάζει σε έναν σωρό.

«Δεν έμεινε τίποτα. Απολύτως τίποτα» ακούγεται να λέει ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού οχήματος της Tesla.

Ποτέ δεν ευχαριστήθηκα το Tesla τόσο πολύ! Συν ότι ίσως είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που ανατίναξε ένα Tesla. Ίσως να έγραψα λίγη ιστορία» κατέληξε με χιούμορ ο άντρας.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News