Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
διεθνήΆντρας με 8 «συζύγους» προσπαθεί να αποκτήσει παιδί κάνοντας σεξ κυκλικά με...

Άντρας με 8 «συζύγους» προσπαθεί να αποκτήσει παιδί κάνοντας σεξ κυκλικά με όλες

Ο Arthur O Urso, ένα γνωστό μοντέλο από την Βραζιλία, είναι πολυγαμικός και για καιρό ζούσε στο ίδιο σπίτι με τις εννέα συζύγους του.

Αφότου τους εγκατέλειψε μία εκ των συζύγων, ο Arthur και οι οχτώ υπόλοιπες γυναίκες αποφάσισαν να διευρύνουν ξανά την οικογένειά τους, αυτή τη φορά με ένα μωρό. Και για να το πετύχουν αυτό, το μοντέλο θα κάνει «κυκλικά» σeξ με όλες τις συντρόφους, όπως είπαν.

View this post on Instagram

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Ο Arthur και η πρώτη του σύζυγος Luana Kazaki είναι swingers και έχουν επισημοποιήσει, συμβολικά, την «αιώνια» ένωση με τις υπόλοιπες γυναίκες σε καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο. Ωστόσο αυτός ο γάμος δεν είναι νομικά δεσμευτικός, αφού η πολυγαμία είναι παράνομη στη Βραζιλία.

View this post on Instagram

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

Ο σύζυγος, έγινε ξανά πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα, όταν είπε ότι σκόπευε να παντρευτεί ακόμα δύο γυναίκες, παρά το γεγονός ότι οι σεξουαλικές απαιτήσεις του πολυγαμικού σχήματος τον υποχρεώνουν να έχει πολύ σφιχτό πρόγραμμα, όπως λέει, επιμένοντας πως δεν τον απασχολεί με ποια από τις συντρόφους του θα κάνει παιδί.

«Το ωραίο είναι ότι, ανεξάρτητα από το ποια από τις συζύγους μου θα γεννήσει το μωρό, το παιδί θα μεγαλώσει με πολλή αγάπη και στοργή από όλους», δήλωσε ο Άρθουρ στον Jam Press.

«Δεν έχω κάποια αγαπημένη σύζυγο για να συμβεί αυτό, το αφήνουμε να συμβεί φυσιολογικά», λέει, επισημαίνοντας πως δεν παίρνουν προφυλάξεις.

Η αντισυμβατική συμβίωση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τοπικού και διεθνούς Τύπου, ενώ στο Instagram ο Arthur έχει περισσότερους από 100.000 followers. Σε πολλές φωτογραφίες, εμφανίζονται όλοι μαζί να ξεκουράζονται στο σπίτι ή να διασκεδάζουν σε παραλίες, κλαμπ και άλλες δραστηριότητες.Τα πιο σημαντικά