Άντρας καταδικάστηκε σε 100 μαστιγώματα επειδή έκανε σεξ με ανήλικη στην Ινδονησία

Δεκέμβριος 12, 2018 11:19 ΜΜ
More videos

Ένας άντρας πιάστηκε να κάνει σeξ με μια ανήλικη κοπέλα στην Ινδονησία ικέτευσε να του δείξουν έλεος μετά από 5 χτυπήματα με μαστίγιο αλλά τελικά μαστιγώθηκε άλλες 95 φορές αφού εξετάστηκε από γιατρούς.

Αυτός μαζί με έναν άλλον άντρα καταδικάστηκαν και τιμωρήθηκαν για το ίδιο αδίκημα με 100 χτυπήματα με μαστίγιο ο καθένας και 5 χρόνια φυλάκιση στην μουσουλμανική επαρχία Άτσεχ.

Ο ένας από τους άντρες ούρλιαζε από τον πόνο ενώ ο άλλος υπέφερε σιωπηλά καθώς το αίμα του έρεε μέσα από λευκό ρούχο του.

Ο ένας από τους κατηγορουμένους είχε σeξουαλικές σχέσεις με την την ανήλικη προγονή του ενώ ο άλλος έκανε σeξ με μια ανήλικη γειτόνισά του.

Ένας γιατρός περιποιείται τις πληγές του άντρα που έγιναν από τα χτυπήματα με το μαστίγιο.

Η νόμιμη ηλικία συναίνεσης στην Ινδονησία είναι τα 18 παρόλο που ακόμα και παιδιά 16 ετών μπορούν να παντρευτούν με την άδεια των γονιών τους.

Η τιμωρία με τα 100 χτυπήματα με μαστίγιο επιβάλλεται για τα πιο σοβαρά εγκλήματα. Επιπλέον, οι 2 άντρες θα εκτίσουν και ποινή 5 ετών φυλάκισης ο καθένας.

Ο ένας από τους άντρες ζήτησε να σταματήσουν τα χτυπήματα αλλά αφού τον εξέτασαν οι γιατροί και αποφάνθηκαν ότι μπορούσε να αντέξει η τιμωρία συνεχίστηκε μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με έναν τοπικό εισαγγελέα, τα μαστιγώματα αναβάλλονται μόνο αν οι γιατροί αναφέρουν ότι υπάρχει κάποια σοβαρό ζήτημα υγείας.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: