Άντρας έχει ξοδέψει 90.000 ευρώ σε τατουάζ – Έχει κάνει ακόμη και μέσα στο μάτι του

8 Ιουνίου, 2017 5:26 ΜΜ
More videos

Λένε πως το πρώτο τατουάζ είναι κάτι σαν… ιεροτελεστία, σαν πέρασμα. Μετά επιστροφή δεν έχει. Δεν θα αρκεστείς στο ένα. Από αυτό το σημείο, ωστόσο, μέχρι εκεί που έχει φτάσει ένας 48χρονος Αυστραλός η απόσταση είναι… τεράστια!

Ο Tattboy Holden – ναι, αυτό είναι το πραγματικό του όνομα – μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως έχει χτυπήσει τατουάζ από την… κορυφή μέχρι τα νύχια. Και αυτό είναι κυριολεκτικό δεδομένου πως έχει τατουάζ ακόμα και μέσα στο μάτι του.

Έκανε το πρώτο του τατουάζ (έναν αετό που αντιπροσώπευε την ελευθερία) πίσω στο μακρινό 1987. Από τότε έχει δαπανήσει πάνω από 100.000 δολάρια για να κάνει όλα τα «χτυπήματα» αλλά και περίπου 1000 ώρες υπομονής κάτω από τις βελόνες!

Ο 48χρονος, μάλιστα, δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει. «Δεν είπα ποτέ πως τελείωσα. Ακόμα και ένα μικρό κενό να υπάρχει στο δέρμα μου, είναι ευκαιρία για ένα ακόμα τατουάζ» τόνισε στην DailyΜail και πρόσθεσε: «Ναι η εμφάνισή μου παραπέμπει σε… γκάγκστερ αλλά πιστεύω πως απλά οι περισσότεροι άνθρωποι με ζηλεύουν.

Θα ήθελαν να είναι σαν και εμένα αλλά φοβούνται. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Αν με συναντήσει θα καταλάβεις πως είμαι ένας απλός άνθρωπος».

Ο Tattboy Holden λέει πως το πιο τρομακτικό τατουάζ του ήταν αυτό στο μάτι και αρνείται πως έχει μετανιώσει για κάποιο από αυτά.

«Στη χειρότερη περίπτωση απλά τα διόρθωσα αργότερα» λέει και παραδέχεται πως η εικόνα του του έχει δημιουργήσει προβλήματα στο να βρει δουλειές, ωστόσο, του άνοιξε και την πόρτα για την μεγάλη οθόνη καθώς θα παίξει σε μια ταινία για… ζόμπι!

[instagram] [dailymail] [nbst]