Άντρας έπιασε την κοπέλα του με άλλον στο κρεβάτι του και ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

2 Μαΐου, 2017 1:21 ΜΜ
More videos

Εσείς τι θα κάνατε, αν βρίσκατε τον σύντροφό σας να κοιμάται μαζί με έναν άλλον άνθρωπο στο ίδιο το κρεβάτι σας; Θα αρχίζατε να φωνάζετε; Θα τους πετούσατε ό,τι βρίσκατε μπροστά σας; Ό,τι και αν επιλέγατε να κάνετε, σίγουρα δε θα σκεφτόσασταν να βγάλετε μια σέλφι με τους εραστές.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, αυτό επέλεξε να κάνει ο Ντάστον Χόλογουεϊ, όταν έπιασε την πρώην πλέον κοπέλα του να κοιμάται στο κρεβάτι τους μαζί με τον εραστή της.

“Όταν γυρίζεις σπίτι και βρίσκεις έναν άλλον άντρα στο κρεβάτι με την κοπέλα σου”, έγραψε ο 23χρονος Ντάστον από το Τέξας, πάνω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο διαδίκτυο.

Φυσικά, οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως ανάρπαστες και πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την υποστήριξή τους για αυτή του την πράξη.

Εσείς τι θα κάνατε, αν βρίσκατε τον σύντροφό σας να κοιμάται μαζί με έναν άλλον άνθρωπο στο ίδιο το κρεβάτι σας;

Ένα πράγμα που σίγουρα δε θα κάνατε, είναι να βγάλετε μια σέλφι με τους εραστές.

Αυτό ακριβώς έκανε ο Ντάστον Χόλογουεϊ, όταν έπιασε την πρώην πλέον κοπέλα του να κοιμάται μαζί με έναν άλλον άντρα στο κρεβάτι τους.

“Όταν γυρίζεις σπίτι και βρίσκεις έναν άλλον άντρα στο κρεβάτι με την κοπέλα σου. Οι καλοί άντρες αξίζουν καλές γυναίκες.”

Φυσικά, οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως ανάρπαστες.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την υποστήριξη τους για αυτή του την πράξη και τάχθηκαν στο πλευρό του, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι αυτή η πράξη δεν τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.