Άντρας έδερνε τη γυναίκα του για κάθε like που έπαιρνε στο Facebook

29 Νοεμβρίου, 2017 4:58 ΜΜ
More videos

Φρίκη προκαλεί η δημοσιοποίηση της ιστορίας της Αdolfina Camelli Ortigoza, μίας γυναίκας 21 ετών από την Ουρουγουάη, η οποία έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τον άντρα της για τα like του Facebook.

Η Ortigoza ήταν κυριολεκτικά όμηρος στα χέρια του συζύγου της, μέσα στο σπίτι τους, σε σημείο που όταν τελικά παρενέβη η αστυνομία ήταν τόσο παραμορφωμένη που χρειάστηκε να υποβληθεί σε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε ο δικηγόρος της, ο 32χρονος σύζυγός της, Pedro Heriberto Galeano τη χτυπούσε κάθε φορά που κάποιος έκανε like στις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η γυναίκα στο Facebook.

Ο Galeano, μάλιστα, πήρε στα χέρια του τον έλεγχο της σελίδας της, συνέχισε ο ίδιος να ανεβάζει φωτογραφίες της και μετά να τα χτυπάει για κάθε ένα like.

Οι φίλοι της δεν γνώριζαν ότι η «συμμετοχή» τους στις φωτογραφίες της την έκανε θύμα ξυλοδαρμού, μέχρι του σημείου να έχει σπάσει το σαγόνι της, να έχει κρεμαστεί το δέρμα της και να έχει διαλυθεί το στόμα της.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχασε και τα δόντια της ήταν διότι ο άντρας της τής έβαζε στο στόμα ένα κομμάτι ύφασμα για να μην ουρλιάζει…

Τελικά, ο πατέρας του δράστη τον κατήγγειλε στις αρχές, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πέθαινε…

Ο Galeano συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 30 χρόνια.

[dailymail]