Άντρας χουφτώνει 20χρονη που κυκλοφορεί με τα στήθη έξω σε φεστιβάλ και μετά τις τρώει

2 Ιανουαρίου, 2018 5:50 ΜΜ
More videos

Υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κυκλοφορεί όπως θέλει, λέγοντας ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί τόπλες ελεύθερα, χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της.

Η 20χρονη στα δεξιά μαζί με τη φίλη της στο βίντεο

Μία Νεοζηλανδή αποφάσισε να εμφανιστεί τόπλες στο φεστιβάλ Rhythm & Vines στο Gisborne της Νέας Ζηλανδίας, καλύπτοντας το στήθος της μόνο με χρυσόσκονη. Η Madeline Anello-Kitzmiller, 20 ετών, φαίνεται στο βίντεο να περπατά φορώντας… εκτός από τη χρυσόσκονη, μία μικροσκοπική φούστα, που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα.

Ένας άντρας βρίσκει ευκαιρία, την πλησιάζει, ενώ περπατά παρέα με μια φίλη της και τη χουφτώνει, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή της. Το ζεύγος τον πλησιάζει, η φίλη του ρίχνει στο πρόσωπο το ποτό, ενώ η ημίγυμνη 20χρονη τον χτυπά.

Μετά το περιστατικό, η 20χρονη, ξεκίνησε μία εκστρατεία υπεράσπισης της αντίδρασής της αλλά και της εμφάνισής της, δηλώνοντας από τη μία πως είχε συσσωρευμένα νεύρα όλη τη μέρα, από το διαρκές πείραγμα, τα σχόλια και τις προσβολές, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και ξέσπασε μεν πάνω στον άντρα, αλλά ίσως πιο σκληρά απ’ ότι έπρεπε.

Η 20χρονη με το αγόρι της

Από την άλλη υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κυκλοφορεί όπως θέλει, λέγοντας ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί τόπλες ελεύθερα, χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της.

[dailymail] [thema]