Γuμνός άντρας χαστουκίζει αστυνομικό στο τρένο και τελικά του κάνουν ηλεκτροσόκ

8 Ιουλίου, 2017 7:45 ΜΜ
More videos

Το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται ένας αστυνομικός όταν δέχεται κλήση, είναι ότι σε λίγη ώρα θα έρθει αντιμέτωπος με έναν γuμνό άντρα που ψεκάζει τους περαστικούς. Μπορεί να μοιάζει λίγο περίεργο, αλλά μιλάμε για ένα πραγματικό γεγονός.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, είδαν έναν άντρα να κρατά έναν ψεκαστήρα εντόμων και να ψεκάζει τον κόσμο με άγνωστο υγρό, ενώ τα ρούχα του απουσίαζαν. Ένας από τους αστυνομικούς είχε έτοιμο το όπλο αναισθητοποίησής του (taser) και πλησίασε τον άντρα. Εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά και δείχνει ήρεμος όσο πλησιάζει τον αστυνομικό.

Όταν πλησιάζει αρκετά, όμως, χαστουκίζει τον ένστολο. Η απάντηση που παίρνει; Προφανώς αυτό που όλοι περιμέναμε… το taser ενεργοποιείται και εκείνος πέφτει στο έδαφος από το ηλεκτροσόκ. Προσπαθεί να σηκωθεί για να ξεφύγει, αλλά ένας δεύτερος αστυνομικός βγάζει επίσης το taser του και στο τέλος του περνούν χειροπέδες.

Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρά του ή τι αποφάσισαν οι Αρχές γι’ αυτόν, όμως λέγεται ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για μία διανοητική αξιολόγηση.

Δείτε το περιστατικό, στο βίντεο που ακολουθεί.