Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΑντώνης Κανάκης: Το μήνυμα στήριξης στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο –...

Αντώνης Κανάκης: Το μήνυμα στήριξης στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο – «Μπράβο σου που το έκανες»

Ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» βγήκαν κανονικά το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου σε μια διαφορετική ωστόσο εκπομπή από αυτή που έχουμε συνηθίσει.

Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί με τον πρώην πλέον συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για «revenge porn». Ο Αντώνης Κανάκης βλέποντας τη συνέντευξη της κοπέλας στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, δήλωσε συγκινημένος στην αποψινή εκπομπή:

«Η ουσία δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, ούτε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα. Το πρώτο πράγμα που έχει μπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε. Δυο πράγματα σκεφτόμαστε, το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της και το τι περνάει αυτή η κοπέλα. Πόσο άνανδρο, ελεεινό, χυδαίο, ένα γεγονός που έχει οδηγήσει ανθρώπους και στο εξωτερικό ακόμη και στον θάνατο. Η επόμενη σκέψη μας είναι αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στην κοπέλα μου, στο κορίτσι μου από έναν… άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου.

Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε. Γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε, γιατί έρχονται και πράγματα που κουμπώνουν. Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα και καμία που είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν. Τώρα μαθαίνουμε για αυτόν τον άνθρωπο και τι έχει βιώσει.

Επειδή την άκουσα και με συγκίνησε πολύ όταν είπε ότι νιώθει και άσχημα… Απλά αγάπη μου να σου πω δυο πράγματα μέσα από την καρδιά μου, δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά. Άσχετα αν ακόμη ψάχνεις να βρεις μια δικαίωση.

Θέλουμε να σου πούμε παράλληλα ότι εννοείται ότι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε εδώ. Πόσο πολύ θα ήθελα και πόσο πολύ εύχομαι να είχες έρθει να μας βρεις, να μας πεις τι είχε συμβεί» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.Τα πιο σημαντικά