Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑντώνης Αντωνίου – «Η σύζυγος μου θα είχε πιο λαμπρή καριέρα αν...

Αντώνης Αντωνίου – «Η σύζυγος μου θα είχε πιο λαμπρή καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου»

Καλεσμένοι στο Στούντιο 4 βρέθηκαν ο Αντώνης Αντωνίου και η σύζυγος του, Νατάσα Ασίκη το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσουν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησε από καρδιάς για την μακρόχρονη καλλιτεχνική κοινή τους παρέα με τον Αντώνη Αντωνίου να προχωρά σε μια τρυφερή εξομολόγηση για το ταλέντο της συζύγου του.
Ειδικότερα, ο Αντώνης Αντωνίου εξομολογήθηκε πως «για εμάς λειτούργησε πάρα πολύ ωραία η κοινή διαδρομή στο θέατρο. Το θέατρο έχει αυτή τη γοητεία και την αίγλη που σε ενώνει, όταν μπαίνεις μέσα και είσαι παρέα με τον σύντροφο σου για να παλέψετε το ίδιο πράγμα και βγαίνει ένα αποτέλεσμα που σας αρέσει. Όλα αυτά ενώνουν. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα το θέατρο. Σε συνεπαίρνει, ανοίγει δρόμους που δεν τους έχεις φανταστεί και γοητεύεσαι».

«Θέλω να πω και το εξής. Εγώ πιστεύω ότι η Νατάσα θα είχε πολύ πιο λαμπρή καριέρα εάν δεν έμπλεκε μαζί μου. Το λέω γιατί εγώ ήμουν μια απομονωμένη δράση, με το θέατρο μου, ενώ για τη Νατάσα μετά την Μαντάμ Σουσού ανοίγοντας τα πάντα μπροστά της. Ξέροντας όμως ότι είναι με τον Αντωνίου, «ως ασ’ την τώρα αυτήν» μπορεί να έλεγαν. Έτσι υποψιάζομαι και έτσι πιστεύω».
«Εγώ δεν θα άλλαζα θεατρικά, μα τίποτα και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να μου τύχει κάτι πιο ωραίο από τα πρώτα μου βήματα. Οπότε αφήστε τον να λέει» συμπλήρωσε, επίσης, η Νατάσα Ασίκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Τα πιο σημαντικά