Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑντώναρος: «Οι πολίτες που με εμπιστεύτηκαν να στηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη»

Αντώναρος: «Οι πολίτες που με εμπιστεύτηκαν να στηρίξουν τον Στέφανο Κασσελάκη»

Κάλεσμα στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη απηύθυνε ο Ευάγγελος Αντώναρος προς όλους τους τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν στις δύο πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο X.

«Καλώ όλες και όλους, τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύθηκαν στις δυό πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη» ανέφερε συγκεκριμένα στην διαδικτυακή του ανάρτηση.

‘Εγινα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές, τονίζει ότι όντας διαχρονικά τοποθετημένος στον «μεσαίο χώρο», αποφάσισε την περασμένη Κυριακή να εγγραφεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφίσει το Νίκο Παππά.

«Αποφάσισα την περασμένη Κυριακή να εγγραφώ τελικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον οποίο είχα την τιμή, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, να είμαι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και να δώσω τη ψήφο μου στο Νίκο Παππά» ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο κ Αντώναρος.

Αυτό που μετράει τώρα είναι σύμφωνα με τον ίδιο, να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως του αξίζει, η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μια ισοπεδωτική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

Ο κ Αντώναρος παράλληλα προειδοποιεί ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επανακτήσει τις προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της κυβερνητικής ευθύνης διευρύνοντας τη βάση του.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Παππάς έδωσαν τα χέρια προκειμένου ο δεύτερος να τον στηρίξει στον β’ γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναμετρηθεί με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κου Αντώναρου:

Τα πιο σημαντικά