Αντώναρος: «Ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης κυβερνά με αντιλήψεις Ουγγαρίας και Πολωνίας»

19 Φεβρουαρίου, 202212:42 ΠΜ

Πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή του μέχρι πρότινος νεοδημοκράτη ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου από τον Ευάγγελο Αντώναρο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος που έχει και αυτός διαγραφεί από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνει πως «ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης (που δεν θέλει να αναλάβει το προσωπικό κόστος διαγραφής) κυβερνά τη χώρα με αντιλήψεις που προσομοιάζουν στα καθεστώτα Ουγγαρίας και Πολωνίας».

Ο ίδιος σημειώνει με νόημα:

«Τι άλλο να περιμένουμε τώρα; Προφανώς αίτημα του παντελώς άγνωστου αλλά το πανελλήνιο Γραμματέα. της ΝΔ να ζητήσει διαγραφή από τα ευρωπαϊκά κατάστιχα ΟΛΩΝ των ευρωπ. οργανώσεων που εδώ και καιρό επισημαίνουν επίσημα τον μεροληπτικό+ατελή τρόπο λειτουργίας της ελληνικής δικαιοσύνης» για να σημειώσει στη συνέχεια με άλλη ανάρτηση στο facebook:

«Η διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου —και κυρίως ο τρόπος που έγινε και η αναιμική δικαιολόγησή της— επιβεβαιώνει απλά ότι ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης (που δεν θέλει να αναλάβει το προσωπικό κόστος διαγραφής) κυβερνά τη χώρα με αντιλήψεις που προσομοιάζουν στα καθεστώτα Ουγγαρίας και Πολωνίας».

«Φάνηκε από την αρχή. Πριν καν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

»Πικρές αλήθειες δεν έχουν θέση στην λουδοβίκεια αυλή του. Όποιος τις λέει, απλά καρατομείται».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News