Αντώναρος κατά Κεραμέως: «Αν μπορούσε θα επανέφερε τον ραβδισμό στα σχολεία»

1 Οκτωβρίου, 2020 3:50 ΜΜ
More videos

Χωρίς… γάντι «σφάζει» την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Την κατηγορεί πως κάθε φορά που κάνει δημόσιες δηλώσεις ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Στιγματίζει τα συνεχή τελεσίγραφα της κυρίας Κεραμέως, τις απειλές προς του μαθητές, το απειλητικό ύφος.

Και συμπληρώνει:

«Είναι η αντίληψη του σπασίκλα μαθητή που πιστεύει ( ο δύσμοιρος!) ότι ο δικός του κόσμος είναι ο τέλειος. Κι όλοι οι άλλοι πρέπει να προσαρμόζονται.»

Για να προσθέσει:

«Αν μπορούσε θα έπαιρνε και τον χάρακα στα χέρια της. Για να επαναφέρει τον σωματικό σωφρονισμό δια του ραβδισμού στα σχολεία.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Είναι εξοργιστικό αλλά, αν έτσι είναι το μυαλό σου κι η αντίληψη σου για την κοινωνία, δεν αλλάζεις ούτε σε εκατό χρόνια.

Κάθε φορά που κάνει δημόσια εμφάνιση η Υπουργός Παιδείας πολώνει την κατάσταση και οξύνει τις εντάσεις. Αντί να τις καταπραΰνει — όπως θα έπρεπε να κάνει. Δεν είναι μόνο η μόνιμα ξυνισμένη – αγουροξυπνημενη έκφραση του προσώπου της ( για την οποία μόνο η φύση φταίει). Είναι κυρίως τα λόγια που διαλέγει. Είναι οι φράσεις που χτίζει. Είναι οι άμεσες αλλά και έμμεσες απειλές που διατυπώνει. Είναι η συνεχής παρουσίαση τελεσιγράφων που αποδεικνύονται ατελέσφορα. Αν δεν κάνετε αυτό, θα υποστείτε αυτή η την άλλη συνέπεια. Με ύφος απειλητικό. Είναι η αντίληψη του σπασίκλα μαθητή που πιστεύει ( ο δύσμοιρος!) ότι ο δικός του κόσμος είναι ο τέλειος. Κι όλοι οι άλλοι πρέπει να προσαρμόζονται.

Αν μπορούσε θα έπαιρνε και τον χάρακα στα χέρια της. Για να επαναφέρει τον σωματικό σωφρονισμό δια του ραβδισμού στα σχολεία. Μη σας ξενίσει. Το έκανε με την επανεισαγωγή της αναγραφής της διαγραφής στα απολυτήρια — ναι το μέτρο που κρίθηκε ήδη αντισυνταγματικό.»

Ειναι εξοργιστικο αλλα, αν έτσι ειναι το μυαλό σου κι η αντίληψη σου για την κοινωνία, δεν αλλάζεις ούτε σε εκατό…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Donnerstag, 1. Oktober 2020