Αντίο «μικρή Τερέζα»: Το «φονικό» μείγμα με αυγό και 1 ακόμα υλικό για να εξουδετερώσετε τις κατσαρίδες

8 Μαΐου, 20233:26 ΠΜ

Κατσαρίδες είναι ένα κοινό πρόβλημα, εμφανίζονται απροσδόκητα και είναι πραγματικά δύσκολο να εξαλειφθούν από το σπίτι. Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά, αλλά τα περισσότερα είναι επιβλαβή για το περιβάλλον, για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Με την ευκαιρία, δείτε το αγαπημένο τρόφιμο των παιδιών που απωθεί τις κατσαρίδες.

Ψάχνοντας εντοπίσαμε έναν ασφαλή τρόπο για την εξάλειψη των κατσαρίδων για να μη σας απασχολήσουν για αρκετό καιρό.

Υλικά

  • 1 κρόκο αυγού
  • 30-50g Βορικού οξέος σε σκόνη

Εκτέλεση

  • Βάλτε σε ένα μπολ τον κρόκο και το βορικό οξύ. Ανακατέψτε για να κάνετε ένα παχύ μείγμα. Στη συνέχεια, φορώντας πάντα γάντια, φτιάξτε μικρές μπάλες από αυτό το μείγμα, αφήστε τις να στεγνώσουν για μια ώρα και στη συνέχεια τοποθετήστε τις γύρω από το σπίτι σε εξέχουσες θέσεις και γωνίες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα και το μπάνιο.
  • Οι κατσαρίδες θα προσεγγίσουν τις μπάλες και θα τις αγγίξουν με το μουστάκι τους.
  • Η μπάλα του βορικού οξέος θα εξουδετερώσει την κατσαρίδα. Ένας αυξανόμενος αριθμός των κατσαρίδων θα έρθει κοντά στις μπάλες. Αρχικά, μπορεί να σκεφτείτε ότι αυτό το απλό τέχνασμα δεν έχει αποτελέσματα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες, θα καθαρίσετε ένα μεγάλο αριθμό νεκρών εντόμων και τελικά, θα εξαφανιστούν εντελώς.
  • Οι θηλυκές κατσαρίδες μπορούν να έχουν κάνει αυγά και να εκκολαφτεί μια νέα γενιά. Ως εκ τούτου, εάν χρειάζεται, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μετά από 6 μήνες.
  • Επιπλέον, μην ανησυχείτε για τις μπάλες του βορικού οξέος γύρω από το σπίτι σας, δεδομένου ότι είναι απολύτως ασφαλές για εσάς, την οικογένειά σας, τις γάτες σας, και τα σκυλιά. Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται για την απολύμανση, αλλά δεν είναι τοξικό.

«Παλούκι» για τις κατσαρίδες: Ο «θανατηφόρος» συνδυασμός με μαγειρική σόδα και 1 ακόμα υλικό που θα εξαφανίσει τα ενοχλητικά έντομα δια παντός

Μία από τις χειρότερες και πιο δυσάρεστες συναντήσεις που μπορείτε να έχετε μέσα στο σπίτι σας είναι να έρθετε αντιμέτωποι με μία κατσαρίδα. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλη ή μικρή ή αν διαθέτει φτερά. Το θέμα είναι ότι κατάφερε να τρυπώσει στο σπίτι. Με την ευκαιρία, δείτε το λαχανικό-φονικό όπλο για να διώξετε μια και καλή τις κατσαρίδες.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι αγαπημένα τους μέρη είναι κυρίως κάτω από τα ντουλάπια του νιπτήρα, πίσω από τα ντουλάπια του νεροχύτη ή κάτω από μεγάλες συσκευές. Συνήθως τις συναντάμε στην κουζίνα ή στο μπάνιο που είναι τα δύο αγαπημένα τους δωμάτια.

Ο λόγος που τις περισσότερες φορές τις βλέπετε τη νύχτα είναι επειδή αντιπαθούν το φως του ήλιου, οπότε εκείνη την ώρα βγαίνουν προς αναζήτηση φαγητού.

Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό να αντικρίσετε αυτά τα αηδιαστικά έντομα γι’ αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αποφύγετε μελλοντικές συναντήσεις και να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό. Η λύση βρίσκεται στο μείγμα με μαγειρική σόδα και ζάχαρη.

Ανακατέψτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας και ένα μέρος ζάχαρης άχνης και «πασπαλίστε» το μείγμα κοντά στα σημεία που έχετε παρατηρήσει ότι διέρχονται οι κατσαρίδες. Ο συνδυασμός ζάχαρης και σόδας είναι θανατηφόρος για τα συγκεκριμένα έντομα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News