Αντιεμβολιαστές: Γιατρός από την Κρήτη ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια θα μειώσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας

13 Δεκεμβρίου, 202110:19 ΜΜ

Δεν έχει τέλος η αντιεμβολιαστική προπαγάνδα αρνήτριας παθολόγου που με live μετάδοση στο ίντερνετ και βιντεάκια που ανεβάζει στο YouTube, αναφέρει μεταξύ άλλων πως τα εμβόλια κατά του κοροναϊού γίνονται για να επέμβουν στο γενετικό υλικό των Ελλήνων.

Πάνω από έναν χρόνο, η παθολόγος δημοσιεύει τις απόψεις της σε αντιμεβολιαστικά κινήματα προσπαθώντας να αποτρέψει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο.

«Θα πεθάνουμε από τα εμβόλια» υποστηρίζει, ενώ πολλοί υγειονομικοί την έχουν μιμηθεί και αναρτώντας βίντεο αναφέρουν ότι δεν εμβολιάζονται και προτιμούν την αναστολή της εργασίας.

Μάλιστα η παθολόγος κατηγορεί και τους συναδέλφους της γιατρούς που εμβολιαστήκαν ότι κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες και δεν αποκαλύπτουν τις παρενέργειες.

Αν και τα βίντεό της έχουν κατέβει αρκετές φορές όπως λέει η ίδια, δεν πτοείται και συνεχίζει τις αναρτήσεις με live streaming που αναμεταδίδονται σε κλειστά γκρουπ στο Facebook.

«Μας κατεβάζουν, αλλά επιμένω δεν φοβάμαι μηνύσεις» αναφέρει, ενώ σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι οι αναμνηστικές δόσεις εμβολίου έχουν ως στόχο να μειώσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας.

«Θα υπάρξει και 4η και 5η δόση μέχρι να μειώσουν τον πληθυσμό» τονίζει.

Είναι η ίδια γιατρός που πέρσι τα Χριστούγεννα υποστήριζε πως η μάσκα, μεταξύ άλλων, προκαλεί κώφωση και τύφλωση. «Κώφωση και ρίχνει το ανοσοποιητικό. Κάνει κώφωση, τύφλωση και προβλήματα αναπνοής».

Η παθολόγος εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ πλέον βρίσκεται στο Ηράκλειο σαν ιδιώτης γιατρός όπου διοργανώνει και συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News