Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΑντιδήμαρχος Αθηναίων αποκαλύπτει: «Μου έδωσαν μονοκλωνικά πέρυσι και σώθηκα»

Αντιδήμαρχος Αθηναίων αποκαλύπτει: «Μου έδωσαν μονοκλωνικά πέρυσι και σώθηκα»

Περίεργο… αυτό που αποκάλυψε η αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου για θέματα ισότητας, εκλεγμένη με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, τη στιγμή που έχουν φουντώσει οι συζητήσεις για ειδική μεταχείριση ασθενών.

Ομολόγησε (ίσως άθελά της): “Με έσωσαν πέρυσι το Δεκέμβριο με… μονοκλωνικά στον Ευαγγελισμό.”

Συγκεκριμένα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ένα χρόνο πριν δηλαδή, η αντιδήμαρχος ισότητας του δήμου Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, είχε περάσει τη δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό, έχοντας μάλιστα νοσηλευτεί στη ΜΑΦ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για ένα δεκαήμερο.

Δεν το είχε κρύψει, είχε κάνει μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media για το θέμα. Μιλώντας όμως  στην εκπομπή T-live, αφού περιέγραψε τις στιγμές που έζησε και στο σπίτι και στο νοσοκομείο παλεύοντας με τον κορωνοϊό, προχώρησε σε μια αποκάλυψη, η οποία επιβεβαίωσε, καταρχήν, τα όσα ακούγονταν ένα χρόνο πριν και κατά δεύτερον αυτομάτως γέννησε απορίες.

Είπε λοιπόν η κ.Ροκοφύλλου σε μια αποστροφή του λόγου της: «Δεν ξέρεις τι θα σου αφήσει αυτός ο ιός, τότε ακόμα δεν ξέρανε τι θα γίνει, που χτυπάει. Εμένα μου δώσανε νομίζω κάτι μονοκλωνικά, μου κάνανε κάτι καλά», προκαλώντας ακόμα και την Τατιάνα Στεφανίδου να σχολιάσει πως τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν είχαν έρθει τότε!

Για να ακούσει ως απάντηση: «Νομίζω είχαν έρθει και μου δώσανε». Βέβαια ακολούθως, για να το… μαζέψουν προφανώς, πρόσθεσαν ότι «ήταν πειραματικά» και πως «σε κάποια νοσοκομεία υπήρχαν» και άλλα τέτοια.

Μάλιστα, η κ.Ροκοφύλλου σχολίασε ότι μπήκε στο θάλαμο που νοσηλευόταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που είχε μολυνθεί με κορωνοϊό και για τον οποίο θυμίζουμε πως η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είχε αποκαλύψει (από τις 24/11/2020) ότι θεραπεύτηκε με μονοκλωνικά αντισώματα, σαν αυτά που είχε λάβει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ!

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά