Ανθή Βούλγαρη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η πρώτη ανάρτηση και τα νεότερα για την υγεία της

17 Απριλίου, 2022 10:30 ΜΜ
More videos

Η Ανθή Βούλγαρη, μετά από την περιπέτεια με την υγεία της, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την ίδια πλέον να νιώθει καλύτερα και να είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.

Στις 13 Απριλίου, η αγαπημένη δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και όπως είχε ενημερώσει και η ίδια, είχαν πάει όλα κατ’ ευχήν.

O Ιορδάνης Χασαόπουλος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Κοινωνία ώρα Μega” για την κατάσταση της Ανθής Βούλγαρη: «Και σήμερα η Ανθή θα λείψει και να της ευχηθούμε περαστικά… Θα κάνει μία μικροεπέμβαση σήμερα… Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει αύριο ή μεθαύριο, Παρασκευή ανάλογα τι θα της πουν οι γιατροί…».

Η Ανθή Βούλγαρη είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, με την ίδια να δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις στιγμές στην πρωινή εκπομπή του Mega. Το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία, ενημερώνοντας ότι πήρε εξητήριο από το νοσοκομείο και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη να επιστρέψει και στο τηλεοπτικό πόστο της, δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η Ανθή Βούλγαρη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εξιτήριο και επιστροφή στο σπίτι .. ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου… Θα χρειαστώ λίγη ακόμη ξεκούραση και θα επιστρέψω σύντομα στη θέση μου στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον. Εύχομαι ολόψυχα υγειά και να έχουμε Καλό Πάσχα»

Η ανάρτηση της στο Instagram: