Ανθή Σαλαγκούδη: Κάνει ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων και δείχνει τη διαδικασία – «Θα το είχα κάνει πολύ πριν»

4 Νοεμβρίου, 202110:52 ΜΜ
More videos

Την απόφασή της να καταψύξει τα ωάρια της, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όπως εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος, «φλέρταρε» με την ιδέα ήδη πριν από το Survivor, αλλά χρειάστηκε χρόνος μέχρι να βρει τον κατάλληλο γιατρό.

«Με την ιδέα είχα αρχίσει να φλερτάρω πριν από το Survivor και μου το είχε αναφέρει η μητέρα μου. Εκείνον τον καιρό το είχε κάνει και μία φίλη μου. Πέρασα από κάστινγκ τους γιατρούς για να βρω τον κατάλληλο. Θέλω ο γιατρός να έχει ενσυναίσθηση», είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του Mega.

«Στην αρχή την έβλεπα πάρα πολύ επιφυλακτικά την κατάψυξη ωαρίων. Αν είχα την πληροφόρηση που έχω τώρα πολύ πιο νωρίς θα έκανα τη διαδικασία νωρίτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ανθή Σαλαγκούδη: Μας δείχνει πώς γίνεται η διαδικασία με τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων

Το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου, η Ανθή Σαλαγκούδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τη διαδικασία που ακολουθεί για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων. Η δημοσιογράφος κάθε πρωί για μερικές ημέρες θα χρειαστεί να κάνει κάποιες ενέσεις στην κοιλιά της.

Βίντεο που ανέβασε η Ανθή Σαλαγκούδη στα social media

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News