Ανθή Σαλαγκούδη – «Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων»

19 Οκτωβρίου, 202111:41 ΜΜ
More videos

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το είχα αρκετό καιρό στο μυαλό μου, απλά αυτή τη χρονική περίοδο αποφάσισα να το πραγματοποιήσω. Άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα της κρυοσυντήρησης ωαρίων πριν από το Survivor γιατί μου το είπε η μητέρα μου», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε στη συνέχεια: «Δεν είμαι από τα κορίτσια που σκέφτονται να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Ασκείται κοινωνική πίεση να κάνει κανείς παιδί. Δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο, με τον οποίο θα ήθελα να αποκτήσω παιδί. Η κρυοσυντήρηση ωαρίων σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια».

«Δεν μπορεί κανείς να πάει κόντρα στην επιστήμη. Το κόστος της κρυοσυντήρησης ωαρίων δεν είναι αμελητέο και δημιουργούνται εναλλαγές στη διάθεση της γυναίκας. Με τη γνώση που έχω τώρα, θα έκανα κρυοσυντήρηση πολύ νωρίτερα», πρόσθεσε επίσης η Ανθή Σαλαγκούδη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News