Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΑντελίνα Βαρθακούρη: Η 1η ανάρτηση μετά από μήνες «εξαφάνισης» από παντού και...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η 1η ανάρτηση μετά από μήνες «εξαφάνισης» από παντού και η απάντηση στους ακόλουθούς της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση, απαντώντας για τα φαγητά που συχνά ετοιμάζει και φωτογραφίζει για τα social media.

Μπορεί η παρουσιάστρια να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο επικοινωνεί με τους ακόλουθούς της στο instagram, στον οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Στην Αντελίνα Βαρθακούρη αρέσει να γεύεται τα πάντα

Ειδικότερα, η Αντελίνα Βαρθακούρη στην ανάρτησή της αναφέρει τα εξής: «Με ρωτάτε αν τρώω απ’ τα φαγητά που φτιάχνω. Θα σας απαντήσω πως όσο μεγαλώνω και μαζεύω εμπειρίες απ’ τη ζωή, καταλήγω ουσιαστικά πως θέλω να προχωρώ, να ανεβαίνω τα σκαλοπάτια της ζωής μου και να γεύομαι τα πάντα. Από τις χαρές, τις λύπες, τα λάθη, τα σωστά και ΝΑΙ να γεύομαι και νόστιμα φαγητά. Είμαι κάθετα ενάντια σε οτιδήποτε μου δημιουργεί στέρηση ή υστερία (είναι κοντά αυτά τα δυο). Αγαπώ την ισορροπία.

Η πίεση της Αντελίνας Βαρθακούρη με οτιδήποτε ακραίο

Υπάρχουν οι μέρες που θα προσέξω και μου αρέσει, το κάνω με χαρά και οι μέρες που με επιβραβεύω χωρίς καμία τύψη. Γιατί μου αρέσει να ζω, να κάτσω με την παρέα μου, να φάω, να πιω ένα κρασάκι, να μιλήσω, να μοιραστώ, να γελάσω δυνατά και την επόμενη μέρα να μαζευτώ, όχι γιατί πρέπει να μαζευτώ αλλά γιατί μου αρέσει. Οτιδήποτε είναι στα άκρα με πιέζει. Είμαι υπέρ της καλής ψυχικής και σωματικής υγείας».

antelina varthakoyri i 1i anartisi meta apo mines exafanisis apo pantoy kai i apantisi stoys akoloythoys tis 1Τα πιο σημαντικά