Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑντέγραψε τον Μητσοτάκη: O Μακρόν ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο και δασύτριχο στήθος

Αντέγραψε τον Μητσοτάκη: O Μακρόν ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο και δασύτριχο στήθος

Χαλαρός στον καναπέ και με… ανοιχτό πουκάμισο είναι ο Εμανουέλ Μακρόν, λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Οι φωτογραφίες που έβαλαν «φωτιά» στους χρήστες του Instagram.

Ειδικότερα, η επίσημη φωτογράφος των Ηλυσίων παρουσίασε -λίγο πριν τις εκλογές- μία άλλη πλευρά του Γάλλου προέδρου, καθώς ανήρτησε φωτογραφίες που ποζάρει σχεδόν σαν μοντέλο, σε έναν δερμάτινο καναπέ. Φορώντας λευκό πουκάμισο -το οποίο μάλιστα είναι ανοιχτό- και χαμογελώντας στον φακό, κέρδισε τις εντυπώσεις πολλών χρηστών, όπως φαίνεται στα σχόλια.

Μάλιστα, επειδή μέσα από το πουκάμισο φαίνεται το δασύτριχο στήθος του, πολλοί χρήστες εστίασαν εκεί, παρομοιάζοντάς τον με τον… Σον Κόνερι ή τον Ρότζερ Φέντερερ.

screenshot 2022 04 18 at 19.45.10

Σε άλλες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια, ο πρόεδρος της Γαλλίας φαίνεται να φτιάχνει τη γραβάτα του, να απολαμβάνει τη θέα με τη σύζυγό του Μπριτζίτ και να διαλέγει πουκάμισο, λίγο πριν μία εκλογική συγκέντρωση.

Σημειώνεται πως στην τελική ευθεία για την εκλογή, στις 24 Απριλίου, προέδρου της Δημοκρατίας για την ερχόμενη πενταετία εισέρχεται η Γαλλία με τον Εμανουέλ Μακρόν να εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις «γκανιάν» (σ.σ. φαβορί). Πολλά θα κριθούν από την τηλεοπτική μονομαχία των δύο υποψηφίων την ερχόμενη Τετάρτη την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 15 εκατ. Γάλλοι, που την παρακολούθησαν το 2017.

Τα πιο σημαντικά