Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
διάφοραΆνοιξε επίσημα το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σκλαβενίτη

Άνοιξε επίσημα το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σκλαβενίτη

Δυνατότητα delivery προϊόντων παρέχει εφεξής ο Σκλαβενίτης, στο πλαίσιο της προσπάθειας διευκόλυνσης των καταναλωτών, εν μέσω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για το ηλεκτρονικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ το οποίο άνοιξε και επίσημα καθώς βρισκόταν εδώ και καιρό υπό κατασκευή. Έτσι, πλέον οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους απευθείας στο eshop sklavenitis.gr.

Πώς θα γίνεται η παραγγελία;

«Εάν είστε εγγεγραμμένος Πελάτης δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό, αλλά θα σας ζητηθεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση παράδοσης. Το Ιστορικό Παραγγελιών σας θα ανακτηθεί εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο δεν θα παραμείνουν αποθηκευμένα τα είδη που είχατε επιλέξει ως Αγαπημένα», αναφέρεται.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από το πρώτο lockdown εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού, ο Σκλαβενίτης είχε συνεργαστεί με την e-food για τη διανομή ενός μεγάλου αριθμού προϊόντων της ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί και η εξαγορά των caremarket που από σήμερα έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους διοχετεύοντας τους χρήστες στη σελίδα του eMarket του Σκλαβενίτη.

Πόσο είναι το κόστος παραγγελίας;

Σε αντίθεση με άλλες αλυσίδες δεν υπάρχει χαμηλότερο κόστος παραγγελίας. Στις αγορές άνω των 30 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν ενώ στις χαμηλότερης αξίας υπάρχει χρέωση 2 έως 6 ευρώ η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης. Στην παραγγελία του κάθε καταναλωτή εμφανίζεται το ακριβές ποσό της χρέωσης.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών. Διαθέτει 427 Καταστήματα και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 340.000 Πελάτες καθημερινά, απασχολεί 27.100 Εργαζομένους και συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.Τα πιο σημαντικά