Ανοίγουν τα Jumbo παρά την απόρριψη του click away, γιατί θα λειτουργήσουν με click inside

30 Ιανουαρίου, 202112:19 ΜΜ

Από σήμερα βρίσκονται σε ισχύ τα νέα μέτρα, καθώς και η λειτουργία των καταστημάτων με τη μέθοδο click away και click in shop. Τα jumbo ανακοίνωσαν πώς θα λειτουργήσουν αυτή τη φορά με τη μέθοδο «click inside».

Υπενθυμίζουμε, ότι την προηγούμενη φόρα που ήταν σε ισχύ τα ίδια μέτρα, τα jumbo δεν είχαν ανοίξει, και μάλιστα ο όμιλος Βακάκη είχε ρίξει τα πύρα του προς την κυβέρνηση.

Σήμερα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία τα Jumbo θα λειτουργούν κανονικά και στις «κόκκινες» και στις «κίτρινες» περιοχές.

Αναλυτικά στο site υπάρχει η εξής ανακοίνωση:

jumbo2

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, τα καταστήματά μας στην ΑΤΤΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ & ΠΑΤΡΑ θα λειτουργούν με ραντεβού. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα Jumbo στην Ελλάδα θα λειτουργούν χωρίς ραντεβού»

Μάλιστα αναφέρει ότι ο το Jumbo συμμετέχει στη λειτουργία click in shop, καθώς διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλείου.

Δύο τρόποι για ραντεβού

Υπάρχουν δύο τρόπου για ραντεβού. Ο ένας είναι τηλεφωνικά στο κατάστημα της επιλογής σας. Προσοχή το ραντεβού ισχύει για ένα άτομο ονομαστικά.

Tα υπόλοιπα μαγαζιά στις Κίτρινες περιοχές λειτουργούν κανονικά με ωράριο εργασίας 8.00-20.00.

Και μέσω του eshop και ειδικής εφαρμογής μπορείτε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει μόνο για 1 άτομο. Η διάρκεια παραμονής στο κατάστημα είναι 1 ώρα.

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε sms υπενθύμισης του ραντεβού.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News