Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο»: Xαμός αναμέσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και...

«Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο»: Xαμός αναμέσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο twitter, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη να ανταλλάσσουν πυρά η μία προς την άλλη.

Το πρώτο tweet από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πως ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς «μπήκε» στον alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε στη συνέχεια: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1€ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Μετά ήρθε και η απάντηση από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω και εγώ πολλά να πω πλέον όπως εσείς λέτε χωρίς καν να με ξέρετε ότι σας κατέβει, γιατί οι συνεργάτες σας όπως λέτε και εσείς τα διαδίδουν!! Υ.Γ.Την κολλητή σου εννοείς γυναίκα που χάρη σε αυτήν βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και που καθάριζε τους πάντες για σένα».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη επανήλθε: «Κωνσταντίνα μου, ελπίζω να βρεις έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να υποστηρίξει τα ψέματα που γράφεις. Καλό σου βράδυ».

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της γράφει στη συνέχεια: «Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα  Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;;». 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο κύβος ερρίφθη για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια..

anoigeis to stoma sou san vothro xamos anamesa se konstantina spyropoulou kai foteini petrogianni 2

Φωτεινή Πετρογιάννη: Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια Αν και άλλαξε απ´οταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος δεν είναι τίποτα τυχαίο. 

Τα πιο σημαντικά