Ανοίγει στην Ισπανία θεματικό πάρκο αφιερωμένο στη Ferrari

Φεβ 26, 2017 2:28 ΠΜ
More videos

Ένα θεματικό πάρκο για τους λάτρεις της Ferrari και της ταχύτητας, αναμένεται να ανοίξει στις 7 Απριλίου τις πύλες του για το κοινό, στο συγκρότημα θεματικών πάρκων PortAventura, στην επαρχία της Ταραγόνα στην Καταλωνία, στην ανατολική Ισπανία, σε απόσταση μίας ώρας από τη Βαρκελώνη.

PortAventura

Το PortAventura, που διαθέτει δύο θεματικά πάρκα (PortAventura Park και PortAventura Caribe Aquatic Park), πέντε θεματικά ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και τρία γήπεδα golf, κάθε χρόνο επισκέπτονται πάνω από 4.000.000 από την Ισπανία και το εξωτερικό.

Η «Ferrari Land», που θα κοστίσει περίπου 100 εκατ. ευρώ, θα φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, το ψηλότερο τρενάκι λούνα παρκ στην Ευρώπη, με τους επισκέπτες να «εκτοξεύονται» σε ύψος 112 μέτρων με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων, μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

PortAventura

Το θεματικό πάρκο έκτασης 70 στρεμμάτων, θα διαθέτει τη δική του πίστα δοκιμών, μήκους περίπου 600 μέτρων, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να «τρέξουν» μινιατούρες των αγωνιστικών αυτοκινήτων της ιταλικής εταιρείας, να θαυμάσουν παλαιότερα και νεότερα μοντέλα της, αλλά και εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα, μεταξύ άλλων το Ferrari shop, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν σουβενίρς της Ferrari.

PortAventura

 

[PortAventura]

Ακολουθήστε μας στο facebook: