Άνω κάτω το Survivor: Έπιασαν τον Καραγκούνια στα πράσα, η φράση που είπε και προδόθηκε μπροστά σε όλους

31 Μαΐου, 20231:15 ΠΜ

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους παίκτες του Survivor All Star που προκαλεί συνεχώς εντάσεις, τόσο στην Κόκκινη ομάδα, όσο και στη Μπλε.

Στο συμβούλιο του νησιού, χθες, Δευτέρα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας επικαλέστηκε μία φράση του Ηλία Γκότση, την οποία χρησιμοποίησε σε story του, μετά την αποβολή του, προκαλώντας ερωτηματικά στο τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, σε διαμάχη που είχε ο μισθοφόρος με τον Ηλία Μπόγδανο,κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, η οποία συνεχίστηκε στο συμβούλιο, αναφέρθηκε στο περιστατικό με την περιβόητη λίστα με τα ψώνια, που είχε γραφτεί στα αγγλικά και είχε προκαλέσει την αποβολή του Ηλία Γκότση.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Ηλίας Γκότσης, μετά την αποβολή του, η λίστα είχε γραφτεί από τον Ηλία Μπόγδανο μιας και ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά, ο οποίος όμως τότε δεν είχε πάρει θέση, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τον κατηγορήσει για προδοσία.

Η διαμάχη του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Τάκης Καραγκούνιας απευθυνόμενος στον Ηλία Μπόγδανο επεσήμανες «εσύ προδίδεις φιλίες και δεν είσαι ηθικός Ηλία μου», με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει σε τι αναφέρεται και να απαντάει «στον Γκότση! Κάνανε όλη μέρα παρέα μαζί, κάνανε ότι κάνανε μαζί και ξαφνικά ο Ηλίας σήκωσε τα χέρια ψηλά».

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή αν αναφέρεται στο θέμα της αποβολής του Γκότση, απάντησε «ναι, γιατί ο Ηλίας Γκότσης είπε για μια λίστα που είχε γραφτεί και είπε ότι ”άμα μιλήσω, θα πάρει κι άλλους η μπάλα”. Και προφανώς εννοούσε τον Ηλία. Αυτό έλεγε τόσο καιρό ο Μαρτίκας».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε «νομίζω ότι η παραγωγή έχει κρίνει και δεν θέλω να τοποθετηθώ γι αυτό το θέμα».

Πως έμαθε ο Τάκης Καραγκούνιας όσα είπε ο Ηλίας Γκότσης

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί από που έμαθε ο μισθοφόρος για τη φράση που είχε πει ο Γκότσης, αφού όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, τα λόγια αυτά αναφέρθηκαν σε story του, αφού είχε αποβληθεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συνεπώς, το ερώτημα είναι από πού ή από ποιον έμαθε για τα λεγόμενα του Ηλία Γκότση ο Τάκης Καραγκούνιας, ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News