Αννίτα Ναθαναήλ: «Η έγνοια της Ιωάννας είναι να νιώσει ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα»

27 Οκτωβρίου, 2021 11:51 ΜΜ
More videos

Εδώ και 1,5 χρόνο η Αννίτα Ναθαναήλ στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί για το αποτέλεσμα του δικαστηρίου.

«Είμαι κοντά στην Ιωάννα όπως είναι και η οικογένειά της και οι συνήγοροί της και αναμένουμε όλοι το αποτέλεσμα αυτή τη δίκης που θεωρώ ότι στο βαθμό που μπορεί να δικαιωθεί, θα δικαιωθεί. Πιστεύω, ότι η κοινή γνώμη είναι αυτή που στέκεται δίπλα στην Ιωάννα και όχι οι νόμοι και οι νομοθεσίες, που στην Ελλάδα ακόμη δεν αντιλαμβάνονται ακόμη τη σοβαρότητα τέτοιων ειδεχθών πράξεων έτσι ώστε να είναι αρκετά αυστηροί και να μην επαναλαμβάνονται τέτοια συμβάντα», εξήγησε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Όσον αφορά στην τιμωρία με την οποία θα ένιωθε δικαίωση η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Αννίτα Ναθαναήλ υποστήριξε: «Φροντίζουμε να μην εστιάζουμε την ενέργειά μας σε αρνητικές σκέψεις, σε τιμωρία, σε θυμό. Σίγουρα η μεγαλύτερη έγνοια της Ιωάννας είναι να αισθάνεται ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα. Αυτή τη στιγμή όλη η ενέργεια πρέπει να πάει προς την ίασή της, όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς».

Δείτε το βίντεο: