Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
διεθνήANNE: Mπράβο στους γονείς της 9χρονης για τον όρο που επέβαλλαν στην...

ANNE: Mπράβο στους γονείς της 9χρονης για τον όρο που επέβαλλαν στην παραγωγή

Μόνο υπό αυτόν τον όρο θα επέτρεπαν στην κόρη τους να παίξει στη σειρά που αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία.

Το τουρκικής παραγωγής ιαπωνικό σήριαλ ”Anne” αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες του ΑΝΤ1.

Η δραματική σειρά έχει κατορθώσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βγάλει ασπροπρόσωπο το κανάλι του Αμαρουσίου παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό. Κατά γενική ομολογία, ένα τεράστιο μέρος της επιτυχίας αυτής οφείλεται στην εκπληκτική ερμηνεία της 9χρονης πρωταγωνίστριας Μελέκ ή Τουρνά – κατά κόσμον Μπερέν Γκιογκιλντίζ.

509c54d921bba5513e2f5a68fc9dc2ab

Το κοριτσάκι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις (και μαζί με αυτές και βραβείο ερμηνείας!), αλλά τίποτα δε συνέβη τυχαία.

Φαίνεται πως οι γονείς της έχουν συμβάλλει πολύ στη διαμόρφωση της ισορροπημένης προσωπικότητας της μικρής, με τον άγνωστο μέχρι στιγμής όρο που επέβαλλαν στην παραγωγή του σήριαλ για να της επιτρέψουν να συμμετάσχει, να βγαίνει στο φως από τα τουρκικά Μέσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, οι γονείς της μικρής Μπερέν –έχοντας τους ενδοιασμούς τους για το πόσο καλό θα έκανε στην ψυχική υγεία του παιδιού τους να πρωταγωνιστήσει σε μια τόσο δραματική σειρά στα 9 της χρόνια- απαίτησαν την παρουσία ψυχολόγου στα γυρίσματα, έτσι ώστε να συζητά συνεχώς μαζί της πριν από κάθε σκηνή, για να μην της δημιουργηθούν παιδικά τραύματα.

Και πολύ καλά έκαναν, θα πούμε εμείς.

Τα πιο σημαντικά