Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
celebritiesΆννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Αuτόν αγάπησα, αuτόν εpωτεύτηκα, αuτόν πιστεύω»

Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Αuτόν αγάπησα, αuτόν εpωτεύτηκα, αuτόν πιστεύω»

Την Άννα Βίσση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Η γνωστή τραγουδίστρια κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, μίλησε και για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας στην Ναταλία Γερμανού.

Σχετικά με τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει φέτος η Ελλάδα και η Κύπρος για την Eurovision, η Άννα Βίσση είπε: «Μου αρέσουν και τα δύο τραγούδια. Και η Μαρίνα μου αρέσει και η Silia μου αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής εκεί και το πώς θα ξεχωρίσουν».

Δείτε το βίντεο:Στη συνέχεια, μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα ανέφερε: «Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που σαν να τον γνώρισε ξανά ο κόσμος, που δεν τον ήξερε».

Τέλος για την πρόταση που ακούστηκε ότι δέχθηκε για το «The Voice», ξεκαθάρισε ότι: «Είχα πρόταση για το «The Voice», αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελείωσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, να υπάρξει χώρος, έχουν τόσο κόσμο πια, να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».


Τα πιο σημαντικά