Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΆννα Βίσση: «Είμαι 64, ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με...

Άννα Βίσση: «Είμαι 64, ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πως μοιάζω, πλένω το πρόσωπό μου και μ’ αρέσω»

Η Άννα Βίσση μπορεί να είναι 64 ετών, αλλά εντυπωσιάζει, τόσο με την ενέργεια και τη φωνή της, αλλά και με τη σιλουέτα και το φρέσκο πρόσωπό της.

Πως διατηρεί φρέσκο το πρόσωπό της η Άννα Βίσση

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει παραδεχτεί πως δεν κάνει υπερβολές και φοράει μόνο μια κρέμα που της προσφέρει ενυδάτωση και φροντίδα, ενώ η ιδέα να βάλει νυστέρι είναι πολύ μακριά από εκείνη, διότι θέλει να αφήσει το χρόνο να κάνει όμορφα τη «δουλειά» του.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Άννας Βίσση στα 64 χρόνια της

Όπως χαρακτηριστικά έχει υπογραμμίσει «τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά. Το ντύσιμο, μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου. Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ. Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου, αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς. Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά».

64 1080x1158 1 64 1 1440x1440 1 64 2 1080x1151 1

Τα πιο σημαντικά