Άννα Μπουσδούκου-Σταύρος Ιωαννίδης: Αθόρυβος χωρισμός για το ζευγάρι των δημοσιογράφων

30 Μαΐου, 2021 2:29 ΜΜ
More videos

Η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν είναι πλέον μαζί, τέσσερα χρόνα μετά τον γάμο τους στην Αντίπαρο.

Τέσσερα χρόνια μετά τον ονειρεμένο γάμο τους στην Αντίπαρο, φαίνεται πως η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν είναι πλέον μαζί.

Η γνωστή δημοσιογράφος και διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με την Real News.

Οι δυο τους εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί, με τους δικούς τος ανθρώπους να σέβονται την επιθυμία τους να κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη.

Μπουσδούκου

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 όταν εκείνη ανέλαβε την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου. Εκείνος ήδη συνεργαζόταν με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η πρώτη ουσιαστική επαφή ήρθε στις συσκέψεις της εκπομπής “Τώρα”. Μπορεί από την πρώτη στιγμή η έλξη να ήταν αμοιβαία, όμως η απόσταση – καθώς ο Σταύρος ήταν ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη – ήταν ένα αντικειμενικό εμπόδιο. Ο έρωτας τους, ωστόσο, ήταν τόσο μεγάλος που υπερνίκησε τα εμπόδια.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Σταύρος Ιωαννίδης μετακόμισε στην Αθήνα και ένας δυνατός έρωτας γεννήθηκε, που οδήγησε στον γάμο στην Αντίπαρο τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μπουσδούκου γάμος

Η Άννα Μπουσδούκου από το 2016 εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό καθώς είναι συνεργάτης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ακολουθήστε μας στο facebook: