Άννα Μάσχα: «Είμαστε μαζί 23 χρόνια και δεν έχουμε σκεφτεί να παντρευτούμε»

25 Νοεμβρίου, 20222:40 ΠΜ

Με αφορμή την σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” στον Alpha παραχώρησε η Άννα Μάσχα συνέντευξη στην Super Κατερίνα όπου και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την περιστασιακή σχέση με την τηλεόραση.

“H σχέση μου με την τηλεόραση γενικά είναι περιστασιακή. Έχω κάνει πράγματα, δεν έχω πει όχι αλλά δεν είναι και ότι η τηλεόραση με κατέκλυζε με προτάσεις και γω έλεγα όχι. Απλά ήρθε η ώρα μιας και πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing. Πρόσφατα είχα κάνει ξανά τηλεόραση με το Καρτ Ποστάλ. Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα πολλές προτάσεις όταν είχα κάνει στο σινεμά το Ριζότο. Μία μάλιστα ήταν πολύ δελεαστική αλλά τότε, δυστυχώς ή ευτυχώς, ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη στο θέατρο. Ήταν για την σειρά «Υπέροχα πλάσματα» και μετά στεναχωρήθηκα που είπα όχι γιατί ήμουν φανατική της σειράς” παραδέχθηκε, αρχικά, η Άννα Μάσχα. “Στο θέατρο δεν είναι καλές οι αμοιβές. Μερικές φορές θεωρώ ότι είναι οριακά αξιοπρεπείς” και συνέχισε:

“Το παιδί μου είναι 13 χρονών, το αγόρι μου και δεν έχω παντρευτεί. Είμαι όμως με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να παντρευτούμε ή να κάνουμε κάποιο σύμφωνο συμβίωσης, από τεμπελιά περισσότερο παρά από οτιδήποτε άλλο. Την ουσία του γάμου την βιώνω, που είναι η συντροφικότητα και η καθημερινότητα” κατέληξε η Άννα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News