Άνοιξε στην Γαλλία το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών που σερβίρει αστακό, σαλιγκάρια και φουά γκρα

8 Δεκεμβρίου, 2017 3:21 ΜΜ
More videos

Αφήστε τα παλτό σας, τα παντελόνια και τις αναστολές στην πόρτα: το πρώτο εστιατόριο γuμνιστών που σερβίρει κλασικά Γαλλικά πιάτα άνοιξε στο Παρίσι.

Το εστιατόριο O’naturel βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στο νοτιοδυτικό Παρίσι και είναι το πνευματικό παιδί των επιχειρηματιών Mike και Stephane Saada.

Oι επιχειρηματίες, αν και δεν είναι οι ίδιοι γuμνιστές, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα τέτοιο εστιατόριο σε μια χώρα που θεωρείται κορυφαίος προορισμός γuμνιστών.

Το εστιατόριο λειτουργεί μόνο το βράδυ και μόνο με κρατήσεις. Οι εργαζόμενοι ενημερώνουν τους πελάτες ότι είναι μόνο εστιατόριο και όχι ένα μέρος για να βρουν φλερτ.

Μια μεγάλη λευκή κουρτίνα προστατεύει τους πελάτες από τα βλέμματα των περαστικών.

Οι πελάτες πρέπει να αφήνουν τα ρούχα και τα κινητά τους στην είσοδο.

Στην συνέχεια δίνουν στους πελάτες παντόφλες, αν και οι γυναίκες, που αποτελούν το 40% της πελατείας, επιτρέπεται να φοράνε τα τακούνια τους.

Το εστιατόριο γuμνιστών που άνοιξε πριν από μερικές μέρες έρχεται να προστεθεί στην λίστα με παρόμοια εστιατόρια που έχουν ανοίξει σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο από το Λονδίνο μέχρι το Τόκιο και την Μελβούρνη.

“Είμαστε στο κέντρο του Παρισιού και τρώμε γuμνοί. Είναι λίγο σουρεαλιστικό”, ανέφερε ο πρόεδρος γuμνιστών της Γαλλίας.

“Μόλις οι πελάτες μπουν στο εστιατόριο τους συνοδεύουμε στο τραπέζι τους και τους κάνουμε να αισθάνονται άνετα μέσα στον χώρο”, δήλωσε ένας από τους ιδιοκτήτες.

“Μπορεί να απορρίψουμε κάποιον, αν θεωρήσουμε ότι ήρθε για να φλερτάρει ή να κοροϊδέψει”, πρόσθεσε.

Τα μόνα υφάσματα που υπάρχουν στον χώρο είναι τα τραπεζομάντηλα, οι χαρτοπετσέτες και τα ρούχα που φοράνε οι δυο ιδιοκτήτες.

Το μενού περιλαμβάνει κλασικά πιάτα, όπως αστακό, σαλιγκάρια και φουά γκρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: