Άνοιξαν πιτσαρία και προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες για να τους δώσουν μια ευκαιρία!

6 Μαρτίου, 2016 10:19 ΜΜ
More videos

Άνοιξαν πιτσαρία και προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες για να τους δώσουν μια ευκαιρία!

Η πιτσαρία του Γουόλτερ Γκλοσίνσκι και της συζύγου τουΤζούντι, σερβίρει πίτσες μαζί με μπόλικες δόσεις ελπίδας στους ανθρώπους με αναπηρίες που ζουν στη Νέα Υόρκη.

Άλλωστε αυτό το φωνάζει και το εμπνευσμένο όνομα του καταστήματος: «Πιτσαρία χαμογελώντας με ελπίδα«.

Ο Γουόλτερ και η Τζούντι άνοιξαν την πιτσαρία τον Ιανουάριο.

«Το κάναμε γιατί έπρεπε να γίνει», είπε ο Γουόλτερ στο ABC News. «Δεν υπάρχουν δουλειές εκεί έξω για αυτά τα παιδιά. Προετοιμάζονται για το τίποτα».
Άνοιξαν πιτσαρία και προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες για να τους δώσουν μια ευκαιρία!Ο Γουόλτερ εργάζονταν 25 χρόνια ως δάσκαλος ειδικής αγωγής στο Τέξας, στην Καλιφόρνια και στο Οχάιο, εκπαιδεύοντας παιδιά με ειδικές ανάγκες να εργαστούν σε αρτοποιεία και πιτσαρίες. Μόλις αποχώρησε από την εκπαίδευση τον Οκτώβριο, αποφάσισε να συνεχίσει αυτό που έκανε στον ιδιωτικό τομέα.
Άνοιξαν πιτσαρία και προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες για να τους δώσουν μια ευκαιρία!«Αποφασίσαμε να ανοίξουμε μια πιτσαρία … και το κάναμε μόνοι μας, με τα δικά μας χρήματα. Όλοι πάντα σκέφτονται ότι κάποιος άλλος θα αναλάβει να φροντίσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αλλά κανένας δεν το κάνει στη πράξη».
Άνοιξαν πιτσαρία και προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες για να τους δώσουν μια ευκαιρία!Έτσι ο Γουόλτερ και η Τζούντι ζήτησαν και πήραν ένα επιχειρηματικό δάνειο από μια τράπεζα, άνοιξαν την επιχείρησή τους και ως προσωπικό προσέλαβαν άτομα με αναπηρίες, αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια και κριτικές από τους ανθρώπους της πόλης τους.
Άνοιξαν πιτσαρία και προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες για να τους δώσουν μια ευκαιρία!Και οι πελάτες δεν σταματούν να μπαίνουν στην πιτσαρία τους. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι Γκλοσίνσκι αναγκάστηκαν να κλείσουν το κατάστημά τους νωρίτερα γιατί ξέμειναν από ζύμη. Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν εκείνη τη μέρα τόσο κόσμο!
Άνοιξαν πιτσαρία και προσλαμβάνουν άτομα με αναπηρίες για να τους δώσουν μια ευκαιρία!«Απόψε μείναμε από ζύμη στις 18:30», έγραψαν στο Facebook. «Υπήρχαν ολόκληρες ουρές έξω από την πόρτα από τις 17:00 και όλα τα τραπέζια γέμισαν μέσα σε λίγα λεπτά».

Πηγή: dinfo.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: