Ανησυχία με την αδυνατισμένη εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Love Island

2 Οκτωβρίου, 2022 10:43 ΜΜ
More videos

Αμφιθυμία έχουν προκαλέσει στο twitter οι εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Love Island σχετικά με τα κιλά και τις ικανότητές της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μπήκε ξανά στην βίλα, αυτή τη φορά κρύβοντας μια μεγάλη έκπληξη για τα αγόρια του ριάλιτι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχτηκε την Ιωάννα, τη νέα παίκτρια του Love Island η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους παίκτες, έτοιμη να διεκδικήσει το δικό της ταίρι.

Το twitter γέμισε και πάλι με νέα σχόλια για την αδυνατισμένη εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
Ωστόσο, υπήρξαν και θετικά σχόλια για τις ικανότητές της στην παρουσίαση του ριάλιτι.

Δείτε τα σχόλια παρακάτω:


Η αποκάλυψη της Χριστοπούλου για τα κιλά της Παπαγεωργίου μετά το χαμό

Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, που διάβασε όλα αυτά τα σχόλια στα social media, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας.

«Μου έστειλαν κάποια σχόλια για την Ηλιάνα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά της αλλά με τα κιλά της. Γράφτηκαν πολλά. Είναι ένα αδύνατο κορίτσι, ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πω αν είναι περισσότερο από όσο πρέπει, εάν αυτό πρέπει να συζητηθεί. Είναι μια κούκλα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε: «Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια. Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους.

Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».