Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑνιψιός του Νότη Σφακιανάκη: «Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε πίστα -...

Ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη: «Δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε πίστα – Είναι πολύ καλά στην υγεία του»

«Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια το θείου μου εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους»

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη έδωσε απαντήσεις στα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τα σενάρια επιστροφής ή όχι του θείου του στις πίστες.
«Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί και γράφονται και λέγονται δημόσια ανακρίβειες από διάφορους επιτήδειους οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή και την περιουσία του θείου μου που αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν!», ανέφερε αρχικά μιλώντας στον Alpha. Και πρόσθεσε:

«Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα δημόσια και αναφέρθηκε στον θείο μου για το που βρίσκεται για το πώς ζει και με ποιον ζει υπήρξε για πολλά χρόνια μεν φίλος και συνεργάτης του θείου μου όμως απέχει από το σχήμα σχεδόν 10 χρόνια.

Στη συνέχεια στον Γιώργο Λιάγκα βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη τον οποίο εγώ γνωρίζω ως φαν του Νότη και τίποτα παραπάνω ο οποίος και αυτός με τη σειρά του είπε πράγματα που δεν υφίστανται.

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω το εξής: Ότι είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει επιλέξει να απομακρυνθεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας είναι επιλογή του και πρέπει να είναι Σεβαστή από όλους. Πρόσφατα που βρεθήκαμε μου επεσήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε κάποια πίστα».

«Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια το θείου μου εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα πιο σημαντικά