Αγγελία για γραμματέα στο Ψυχικό ζητά ολόσωμες φωτογραφίες με μισθό 2.000 ευρώ

Οκτώβριος 12, 2017 5:40 ΜΜ
More videos

Την ώρα που η ανεργία συνεχίζει να μαστίζει τους νέους της Ελλάδας, εμφανίστηκε χθες μία αγγελία, που συζητιέται τις τελευταίες ώρες, για μια θέση ιδιαιτέρας γραμματέως με μισθό 2.000 ευρώ.

Αυτό, βέβαια, ίσως είναι και το μόνο καλό σε αυτή την αγγελία, αν κρίνει κανείς από τα υπόλοιπα προσόντα που πρέπει να έχει η γραμματέας.

Και δεν εννοούμε, φυσικά, το πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης ή τη γνώση ξένων γλωσσών, αλλά τη συμμετοχή της σε πριβέ πάρτι και το να συνοδεύει τον διευθυντή σε δεξιώσεις. Φυσικά, απαιτείται μαζί με την αποστολή του βιογραφικού και ολόσωμες φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα η αγγελίας γράφει:

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ γραμματέας διευθυντή εμπορικής εταιρείας οργάνωση γραφείου, παρουσία σε επαγγελματικές συναντήσεις, εμπορικές εκθέσεις, συνοδεία του διευθυντή σε δεξιώσεις, απαιτείται πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση, ηλικία έως 30 ετών, αγγλικά, χρήση Η/Υ, συνεργάσιμη, πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης θα ληφθεί σαν επιπλέον προσόν καθώς και η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας, προσφέρονται πολύ υψηλές μηνιαίες αποδοχές, ιδιωτική ασφάλιση και bonus, εφόσον ενδιαφέρεστε αποστείλετε το βιογραφικό και οπωσδήποτε ολόσωμες φωτογραφίες σας, αμοιβή 2.000€, συζητήσιμη.

Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook: